Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

La ce ne ajută să curățăm și limba când ne spălăm pe dinți

Publicat:

Curațarea limbii este un obicei pe care il putem introduce in rutina zilnica pentru a ne asigura ca efectuam o igiena orala completa. Este insa necesar sa procedam astfel de fiecare data cand ne spalam pe dinți? „Cavitatea orala este unul dintre locurile cu cele mai multe bacterii din intreg organismul. Unele dintre ele iși gasesc „refugiul” pe suprafața dinților, mai ales atunci cand ei au relief retentiv (obturații debordante, lucrari neadaptate corect, carii netratate, etc.), fie pe gingii, atunci cand ele sunt inflamate și cresc in volum, dar foarte des și pe limba. Din cauza morfologiei cu…

Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…  

Sursa articol: puterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum te poți imbolnavi de la o simpla carie! Iți poate afecta și inima!

14:00, 19.04.2024 - Cum te poți imbolnavi de la o simpla carie! Iți poate afecta și inima! „Igiena orala deficitara ne pune in pericolul de a dezvolta diverse probleme, incepand de la sanatatea cavitații orale, cum ar fi boala parodontala și cariile. Impactul insa poate sa se rasfranga la nivelul intregului organism”,…

Chiar ai nevoie sa te speli pe fața dimineața și seara? Raspunsul unui dermatolog s-ar putea sa te surprinda

10:30, 01.04.2024 - Inainte de toate, trebuie sa va cunoașteți tipul de piele pentru a va adapta cel mai bine rutina de ingrijire a pielii. Și, din nou, raman intrebari. Ar trebui sa va aplicați serurile dimineața sau seara? Pe pielea uscata sau umeda? Este colagenul cu adevarat eficient in prevenirea apariției ridurilor?…

In sfarșit! 500.000 de romani vor avea rate mai mici din aceasta luna

09:35, 01.04.2024 - Scaderea IRCC este o veste buna pentru cei cu credite ipotecare, dar este important ca debitorii sa fie informați și sa analizeze toate opțiunile disponibile. Indicele de referința pentru creditele consumatorilor (IRCC) a scazut la 5,9% pe an de la 5,97%, conform datelor publicate vineri de Banca Naționala…

Statistica alarmanta. 2 din 100 de romani aveau diagnosticul de obezitate in anul 2022

07:16, 05.03.2024 - ”Obezitatea este o conditie medicala caracterizata prin cresterea greutatii corporale pe seama tesutului adipos, definita printr-o valoare a indicelui de masa corporala mai mare sau egal cu 30 kg/m2 . Obezitatea are consecinte importante asupra calitatii vietii in general cu impact asupra incidentei,…

Statistica alarmanta. 2 din 100 de romani aveau diagnosticul de obezitate in anul 2022

18:05, 04.03.2024 - ”Obezitatea este o conditie medicala caracterizata prin cresterea greutatii corporale pe seama tesutului adipos, definita printr-o valoare a indicelui de masa corporala mai mare sau egal cu 30 kg/m2 . Obezitatea are consecinte importante asupra calitatii vietii in general cu impact asupra incidentei,…

METODE DE STUDIU Invațarea limbii engleze prin schimburi internaționale sau prin mijloace interactive

20:05, 27.02.2024 - Elevii și profesorii de limba engleza au, deopotriva, nevoie de ocazii pentru a vorbi aceasta limba in mod „autentic”, in condițiile in care copiii și tinerii sunt mult mai mult expuși comunicarii in engleza in afara școlii. The post METODE DE STUDIU Invațarea limbii engleze prin schimburi internaționale…

S-a intors roata! Tot mai mulți moldoveni, de peste Prut, vor sa invețe limba romana. Peste 3800 de persoane s-au inscris, in doar 4 zile, la cursuri

13:31, 05.02.2024 - S-a intors roata! Tot mai mulți cetațeni din Republica Moldova vor sa invețe limba romana. Peste 3 800 de persoane s-au inscris deja la programul național privind studierea limbii romane, in doar patru zile de la lansare. Doritorii sa studieze limba romana sunt invitați sa se inscrie la cursuri pana…

Maia Sandu indeamna doritorii sa mearga la cursuri gratuite de limba romana, organizate de Guvern: Cum te poti inscrie

11:20, 03.02.2024 - Președinta Maia Sandu indeamna cetațenii moldoveni sa se inscrie la cursurile de invațare a limbii de stat, organizate de Ministerul Educației și Cercetarii, in cadrul Programului național de studiere a limbii romane, lansat anul trecut.


Ce parere ai despre aceasta stire?