Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

La 51 de ani, îi este frică să se uite în oglindă. Vezi cum arată un indonezian care suferă de o boală necunoscută

Publicat:

La 51 de ani, indonezianul tânjeste dupa o viata si existenta normala. Un deziderat imposibil data fiind înfatisarea fizica a barbatului, al carui corp este acoperit în întregime de noduli care îl fac o adevarata sperietoare.

Eng s-a nascut perfect sanatos, având ulterior cinci surori care nu au dezvoltat aceasta afectiune. Nodulii au început sa apara de la vârsta de cinci ani si s-au extins pe tot corpul când Eng nu avea înca 20 de ani.

Eng recunoaste ca nu are curaj nici macar…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Celine Dion, despre lupta cu boala ingrozitoare de care sufera: „Abia puteam sa merg și imi lipsea foarte mult sa traiesc”

17:30, 11.06.2024 - Celine Dion a dezvaluit intr-un interviu emoționant pentru People ca fiii sunt cei care i-au fost alaturi in momentele cele mai dificile și au ajutat-o sa fie puternica și sa lupte impotriva bolii autoimune de care artista sufera.

Incredibil! O femeie era considerata mereu beata fara sa consume pic alcool / Boala misterioasa de care sufera

06:30, 04.06.2024 - Incredibil! O femeie era considerata mereu beata fara sa consume pic alcool / Boala misterioasa de care sufera!O femeie considerata beata de mai multe ori a fost diagnosticata cu o boala rara.

Celine Dion, in lacrimi: Daca nu pot merge, ma voi tari. 10 ani a cautat un diagnostic pentru boala rara de care sufera

06:21, 25.05.2024 - Celine Dion știa ca ceva nu era in regula cu corpul ei de mai bine de un deceniu, inainte de a primi un diagnostic. Artista detaliaza primele simptome ale sindromului pe care l-a respins timp de peste 10 ani.

Arabia Saudita a anunțat de ce boala sufera regele Salman

00:21, 20.05.2024 - Regele Salman al Arabiei Saudite va fi supus unui program de tratament la Palatul Al Salam din Jeddah pentru o inflamatie pulmonara, a anuntat duminica agentia de presa de stat, la cateva ore dupa ce monarhul a fost supus unor teste medicale.

Cele 5 emoții care ne provoaca boli fizice. Cheia pentru a descoperi cum corpul nostru raspunde la stres

10:41, 17.05.2024 - In opinia psihologului Laura Maria Cojocaru, in cazul in care acumularea de emotii depaseste pragul de suportabilitate, aceste descarcari emotionale ajung pana in planul fizic si incep sa se manifeste tot felul de afectiuni ale corpului, de la cele mai usoare pana la boli foarte grave. Gravitatea bolii…

Aproximativ 1,5 miliarde de oameni sufera de hipertensiune arteriala

08:50, 17.05.2024 - La nivel global, se estimeaza ca aproximativ 1,5 miliarde de oameni sufera de hipertensiune arteriala, jumatate dintre acestia nu sunt constienti de faptul ca o au si mai putin de 20% sunt controlati, potrivit  www.sant.ro . Ziua mondiala de lupta impotriva hipertensiunii arteriale este marcata la 17…

Cardiomiopatia, boala de care sufera aproape 30% din populație. Cum e diagnosticata și ce facem pentru a o preveni

15:40, 09.04.2024 - In cadrul Conferinței Pompeaza Viața #CardiomiopatiaConteaza, oraganizata de trustul de presa DC Media Group, in colaborare cu Societatea Romana de Cardiologie și Fundația Romana a Inimii, s-au pus in prim-plan bolile cardiovasculare, dar și afecțiuni precum cardiomiopatia. Cardiomiopatiile, o categorie…

Alegerile de duminica i-au aratat presedintelui Erdogan de ce anume sufera partidul sau: „Boala arogantei”

20:50, 03.04.2024 - Dupa esecul inregistrat la alegerile locale de duminica, presedintele turc Recep Tayyip Erdogan le-a reprosat colegilor din Partidul Justitiei si Dezvoltarii (AKP) ca s-au indepartat de oamenii de rand.


Ce parere ai despre aceasta stire?