Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

L-a făcut „ţigan“ pe Şumudică, dar le-a cerut scuze altora: Ce a transmis turcul Erman Toroglu

Publicat:

Vazand ca ia amploare scandalul cu tenta xenofoba pe care l-a declansat, fostul jucator si arbitru, in varsta de 72 de ani, a avut un mesaj, insa nu pentru fostul antrenor al lui Gaziantep.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bogdan de la Ploiești, ironie la adresa lui Tzanca Uraganu. Ce mesaj i-a transmis colegului de breasla: ”Demonstreaza ce om bun este...”

23:40, 05.04.2024 - Bogdan de la Ploiești a facut mai multe glume pe seama colegului sau de breasla, Tzanca Uraganu. Cel din urma urmeaza sa lanseze o noua piiesa, iar unul dintre articolele de imbracaminte pe care l-a purtat, l-a facut pe manelist sa reacționeze, in mod ironic, pe rețelele de socializare.

Erdogan i-a transmis lui Mark Rutte ca Turcia va susține un nou șef NATO in funcție de nevoile și așteptarile sale

01:10, 01.04.2024 - Președintele turc Tayyip Erdogan i-a spus duminica premierului olandez Mark Rutte ca Ankara va susține un candidat la șefia NATO pe baza așteptarilor și nevoilor sale, a declarat președinția turca, citata de Reuters.

Ema Oprișan și Razvan Kovacs de la Insula Iubirii l-au sarbatorit pe fiul fostei concurente. Ce mesaj i-a transmis: „Copilul meu drag...” / FOTO

23:46, 25.03.2024 - Este zi de sarbatoare in familia Emei Oprișan și a lui Razvan Kovacs și asta pentru ca cei doi il sarbatoresc pe fiul ei. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, fosta concurenta de la Insula Iubirii i-a transmis un mesaj emoționant baiatului ei, Noah. Iata ce a postat aceasta pe rețelele de socializare!

Bazinul de Inot Turda se inchide DIN NOU! Vezi care este motivul!

19:40, 22.03.2024 - Reprezentanții Bazinului de Inot Turda au transmis astazi ca bazinul va fi inchis din nou de maine pana in data de 31 Martie 2024. In data de 16 Decembrie 2023, reprezentanții bazinului au transmis ca bazinul se inchide pe o perioada de doua luni pentru a inlocui apa din bazin, revenind in 28 Februarie…

Care va fi a 28-a echipa a lui Șumudica?

16:30, 07.03.2024 - „Nici n-am inchis bine cu Gaziantep, nici nu aparuse pe site-urile voastre, și deja primisem o oferta din Romania, dar nu o iau in calcul deocamdata”. Așa și-a transformat Șumi demiterea de la turci intr-un triumf personal Șumudica o lasa pe Gaziantep pe locul 18 (din 20) al clasamentului turc, dupa…

Mesajul transmis jucatorilor de Marius Șumudica: „Vreau sa-mi țin promisiunea pentru echipa și oraș!”

11:40, 29.02.2024 - Marius Șumudica (52 de ani), salvat de la demitere de Maxim, Nița și capitanul Djilobodji, dorește sa ramana in buzunar cu cei 100.000 de euro promiși ca-i achita in cazul in care Gaziantep retrogradeaza la finele stagiunii. Primul pas l-a facut transmițandu-le jucatorilor la antrenament sa lupte pentru…

Șumudica, sacul de box al turcilor: culisele intalnirii explozive in care s-a decis soarta sa

08:05, 28.02.2024 - Tehnicianul de 52 de ani a fost demis pentru cateva ore de la Gaziantep și bagat in ședința pentru a stabili condițiile rezilierii contractului. Aici, lucrurile au luat o turnura neașteptata.


Ce parere ai despre aceasta stire?