Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Kurdistanul irakian difuzează o înregistrare video a raidului americano-kurd contra SI

Publicat:

Guvernul regiunii autonome Kurdistanul irakian a difuzat duminica o inregistrare video aratand imagini ale operațiunii militare americano-kurde ce a condus la eliberarea a aproximativ 70 de captivi ai gruparii (SI), relateaza AFP.

Sursa foto: captura video youtube

Un soldat de elita american a murit în acest raid efectuat joi de combatanți kurzi și forțele speciale americane într-o închisoare a SI din apropiere de Hawija, în nordul Irakului.

În ciuda primului deces al unui soldat american în luptele din Irak…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Guvernul irakian a cerut ONU sa puna capat pana la sfarsitul lui 2025 misiunii politice prezente in tara

06:11, 11.05.2024 - Guvernul irakian a cerut ONU sa puna capat pana la sfarsitul lui 2025 misiunii politice prezente in tara de peste 20 de ani, estimand ca aceasta nu mai este necesara, potrivit unei scrisori consultate vineri de AFP, anunța AGERPRES.

Noua mutare de forța a premierului PSD in lupta contra scumpirilor mascate

11:55, 10.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a anunțat in ședința de Guvernul faptul ca Executivul va adopta in urmatoarea perioada masuri anti-shrinkflație, așa cum au facut și alte țari europene, pe modelul francez. Masura vine pentru o mai buna protecție a consumatorilor și a lupta impotriva practicilor de inșelaciune.

O mașina-capcana a explodat intr-o piața aglomerata din nordul Siriei. Cel puțin șapte oameni au murit

10:15, 31.03.2024 - Atentatul cu mașina-capcana a vizat piața centrala din orașul Azaz, din provincia Alep, in apropiere de granița Siriei cu Turcia. Cel puțin șapte persoane au fost ucise, relateaza BBC.In momentul exploziei, piața era plina de oameni care cumparau haine noi pentru copiii lor inainte de Eid al-Fitr, care…

Atacul de la Moscova. Statele Unite resping in continuare varianta unei implicari a Ucrainei

18:15, 24.03.2024 - Guvernul american a respins duminica existenta unei "implicari ucrainene" in atacul armat de la Moscova, dupa ce presedintele rus Vladimir Putin a evocat o legatura cu Ucraina, relateaza AFP.Nu exista "nicio dovada" ca Ucraina este implicata in masacrul soldat cu cel putin 137 de morti si "Statul islamic…

Statul Islamic difuzeaza imagini din timpul atacului terorist de la Moscova

08:15, 24.03.2024 - O inregistrare video aparent filmata de atacatorii salii de concert de la periferia Moscovei a fost difuzata pe conturile de retele sociale folosite de obicei de gruparea jihadista Stat Islamic (SI), potrivit grupului SITE, specializat in cercetare anti-terorism.

Chișinaul pregatește o „acțiune de raspuns” contra Rusiei

18:20, 18.03.2024 - Guvernul de la Chișinau pregatește o „acțiune de raspuns” contra Rusiei, care a sfidat autoritațile constituționale prin deschiderea secțiilor de votare in regiunea transnistreana la alegerile prezidențiale de duminica.

VIDEO | Guvernul SUA a publicat o noua inregistrare care prezinta OZN-uri

13:46, 13.03.2024 - Guvernul SUA a dat publicitații o noua serie de inregistrari care prezinta obiecte zburatoare neidentificate (OZN-uri) captate din diferite parți ale lumii. Biroul de Rezolvare a Anomalii in Toate Domeniile (AARO) din cadrul Pentagonului a facut publice inregistrarile și a declarat ca nu au gasit…

Doua rusoaice tinere difuzeaza o inregistrare in care se saruta si sunt condamnate, la Krasnodar, la plata unei amenzi

23:00, 12.03.2024 - Justitia rusa a anuntat marti ca a condamnat la plata unei amenzi in valoare de 500 de euro doua femei tinere care s-au sarutat intr-o cafenea si au publicat apoi o inregistrare video a acestui sarut, in plina represiune a comunitatii gay in Rusia, relateaza AFP, potrivit news.ro. In aceasta inregistrare…


Ce parere ai despre aceasta stire?