Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

KTM a pregătit, într-o ediţie limitată, o nouă jucărie scumpă pentru sezonul cald

Publicat:

Compania KTM a prezentat o versiune speciala a sportcarului X-Bow – , care va fi produsa intr-o editie limitata la doar cinci exemplare. Una dintre cele mai principale caracteristici este ca majoritatea pieselor din contructia bolidului sunt confectionate din fibra de carbon.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Bravo, tata! Rezumat episodul 13, sezonul 2, din 12 mai. Gioni și Mario vor sa deschida afacere cu cea mai scumpa cafea din lume

01:05, 13.05.2024 - In al treisprezecelea episod din noul sezon Bravo, tata!, telespectatorii au putut viziona cum Mario și Gioni vor sa iși deschida afacere cu cea mai scumpa cafea din lume, dar și ce schimbare de look și-a facut Crenguța. Cele mai noi episoade din noul sezon Bravo, tata! le vezi pe Antena 1 și in AntenaPLAY.

Ediție speciala iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. A fost ales președintele juriului. Delia: „S-a votat de frica”

22:50, 12.05.2024 - In aceasta ediție cu totul speciala a emisiunii iUmor va fi ales Președintele Juriului, telespectatorii vor putea urmari o serie de momente speciale, puse in scena de vedete autohtone, inspirate din politica romaneasca.

Compania de termoficare Colterm, in insolventa, a incheiat sezonul de incalzire cu rezerve de combustibil in stoc

15:15, 08.05.2024 - Administratorul special al companiei timisorene de termoficare Colterm, aflata in insolventa, Alexandru Cristian Amza, a declarat, miercuri, ca sezonul de incalzire pentru abonati s-a incheiat la 29 aprilie si se intra in vara cu stocuri mai mari de combustibili fata de perioada de referinta a anului…

Ediție speciala iUmor de Paște, Romania ești campioana, sezonul 16, 5 mai 2024. Doina Teodoru: „Haina nu face pom, dar omul (...)”

23:01, 05.05.2024 - Doina Teodoru participa la ediția speciala iUmor de Paște, intitulata „Romania ești campioana”. La categoria „Mai bine o zi vultur decat o viața gaina”, actrița o interpreteaza pe Dana Budeanu.

Ediție speciala iUmor de Paște, Romania ești campioana, sezonul 16,5 mai 2024. Romica Țociu și Cornel Palade, ințepaturi ”subtile”

22:41, 05.05.2024 - Romica Țociu și Cornel Palade participa la ediția speciala iUmor de Paște, intitulata „Romania ești campioana”. La categoria „Mens sana in corpore sano”, duoul celebru ”ințeapa” unde doare mai tare.

Ediție speciala iUmor de Paște, Romania ești campioana, sezonul 16,5 mai 2024. Rica Raducanu cucerește audiența cu umorul specific

22:05, 05.05.2024 - Rica Raducanu participa la ediția speciala iUmor de Paște, intitulata „Romania ești campioana”. La categoria „Excelența in sport”, faimosul portar iși aduce aminte cu umor de tinerețe.

Lamborghini va construi o ediție limitata a variantei Huracan

12:15, 20.04.2024 - Lamborghini a prezentat o ediție speciala a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja vandute. In urma cu o saptamana, constructorul italian lansa Huracan STJ, iar acum italienii vin cu o noua surpriza: o ediție speciala, in 12…

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 11 din sezonul 3. Ioana Blaj: „M-am pregatit pentru actorie fara sa știe nimeni!”

23:06, 28.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!


Ce parere ai despre aceasta stire?