Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Klopp ameninţă că Liverpool nu va juca sferturile Cupei Ligii engleze, din cauza programării

Publicat:

a anuntat ca FC Liverpool nu va juca in sferturile de finala ale engleze la fotbal, daca meciul nu este reprogramat la o data care sa evite suprapunerea cu a cluburilor din luna decembrie, relateaza Reuters.

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Regele Salman al Arabiei Saudite, investigat medical din cauza simptomelor de febra și dureri articulare

13:25, 19.05.2024 - Regele Salman bin Abdulaziz al Arabiei Saudite este supus duminica unor analize medicale din cauza ”temperaturii ridicate si a durerilor articulare”, a informat agentia de presa de stat SPA, citata de Reuters.

Cal blocat pe un acoperis din cauza inundatiilor, salvat de echipele de intervenție, in Brazilia

18:45, 10.05.2024 - Echipele de interventie au salvat joi un cal care a ramas blocat timp de doua zile pe un acoperis intr-o localitate din sudul Braziliei afectata sever de inundatii, potrivit imaginilor difuzate de posturile de televiziune, informeaza Reuters.

Meci din Cupa CAF, anulat din cauza unei harti imprimate pe tricourile oaspetilor

12:35, 22.04.2024 - Meciul dintre echipa algeriana USM Alger si formatia marocana Renaissance Berkane, programat duminica in semifinalele Cupei Confederatiei Africane de Fotbal (CAF), nu s-a putut juca din cauza unei dispute legate de tricourile echipei vizitatoare, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Celebra cursa de canotaj intre universitațile Oxford și Cambridge renunța la tradiții din cauza nivelului mare de E. coli din Tamisa

13:46, 27.03.2024 - Atleții care participa la celebra cursa de canotaj dintre universitațile Oxford și Cambridge au fost avertizați sa nu sara in Tamisa la finalul intrecerii din cauza nivelurilor alarmante a bacteriilor E. coli din raul care traverseaza capitala britanica, relateaza Reuters.

Australia - Liban 2-0, in preliminariile CM 2026

15:45, 21.03.2024 - Australia a obtinut o victorie confortabila, cu 2-0 contra Libanului, intr-un meci disputat joi pe Western Stadium din Sydney, al treilea succes consecutiv din turul secund al preliminariilor asiatice pentru Cupa Mondiala de fotbal din 2026, transmite Reuters, potrivit Agerpres. Keanu Baccus (5)…

Manchester United - Liverpool, derby pe Old Trafford in „sferturile” FA Cup » Echipele probabile + cote

13:55, 17.03.2024 - Manchester United primește vizita celor de la Liverpool, de la 17:30, in „sferturile” FA Cup. Meciul va putea fi urmarit in format liveTEXT pe GSP.ro și la tv pe Pro Arena. Cele doua adversare incearca in aceasta seara sa ajunga in semifinalele FA Cup. In caz de egalitate, meciul se va rejuca pe terenul…

Liverpool invinge Sparta, iar Leverkusen, Roma și Atalanta avanseaza in sferturile Europa League

08:40, 15.03.2024 - Liverpool a invins joi Sparta Praga cu 6-1 și s-a calificat in sferturile de finala ale Europa League cu 11-2 la general, in timp ce Bayer Leverkusen a reușit o rasturnare de situație spectaculoasa pentru a smulge victoria in extremis in fața lui Qarabag. Liverpool a condus cu 4-0 dupa doar 14 minute,…

Lituania se teme ca China ii va influența alegerile, din cauza susținerii sale pentru Taiwan

18:06, 07.03.2024 - Șeful contraspionajului lituanian, Darius Jauniskis, este de parere ca alegerile de anul acesta din țara ar putea sa fie influențate serios de China, ca urmare a politicii pro-Taiwan susținute de statul baltic, relateaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?