Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Klaus Iohannis nu a simțit încă penetrarea. Nu-i nimic, o va simți! | ANTI-OPINIE

Publicat:

Mirel Curea O celebra butada definește „corectitudinea politica” a fi „tehnica prin care un rahat poate fi apucat de partea curata”. Desigur, oricat de perfecționata ar fi tehnica de apucare, scopul ramane doar un ideal iluzoriu, produsul fiziologic invocat neavand vreo parte care sa poata fi preferata alteia.

 Aforismul nu este doar unul inspirat și plin de ironie, dar ultima perioada de timp îl consacra drept un veritabil adevar filosofic.

Pâna la un punct, &"corectitudinea politica&" este o chestiune care ține strict de bunul-simț și consta în a nu-ți…

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Jens Stoltenberg face primul anunț, dupa ce a discutat cu Iohannis la telefon: Aliații sa caute atent!

21:55, 16.04.2024 - Secretarul general al NATO afirma, marti seara, dupa discutia cu presedintele Klaus Iohannis, ca Romania este esentiala pentru apararea Flancului Estic al Aliantei si va continua sa sprijine Ucraina.

Iohannis și Ciolacu aniverseaza intrarea Romaniei in NATO. La momentul aderarii, Romania era condusa de Ion Iliescu și Adrian Nastase

10:10, 10.04.2024 - Președintele Iohannis și alți politicieni de prim rang participa la aniversarea a 20 de ani de la intrarea Romaniei in Alianța Atlantica. Evenimentul este organizat de Ministerul Apararii Naționale (MApN) in ziua de 10 aprilie 2024. Conform unui comunicat transmis de MApN, gazda evenimentului este ministrul…

VIDEO Cum s-ar schimba lucrurile pentru artiștii de peste Prut daca Moldova ar adera la UE/ Satoshi: ”Tot ce ține de gestiunea colectiva, a drepturilor de autor, a drepturilor conexe, patrimoniale, in Republica Moldova este nefuncționala”

19:20, 08.04.2024 - Artistul moldovean Satoshi (Vlad Sabajuc, 25 de ani), care a colaborat printre altele și cu Carla’s Dreams, a vorbit, intr-un interviu pentru ENTR, despre legatura puternica dintre Republica Moldova și Romania, cum sunt vazuți la noi artiștii de peste Prut și care este secretul succesului acestora,…

Dorin Iacob: „Daca va candida Cozmin Gușa la Primaria București, fiecare dintre cei 4 concurenți va avea șanse reale”

13:36, 27.03.2024 - Susțin orice inițiativa care duce la solidificarea forțelor politice pe scena romaneasca. E foarte bine ca oamenii sa iasa din studiouri și sa faca politica. Cozmin Gușa este un om cu o vasta experiența politica, orice voce este binevenita. Desigur, e nevoie de discuții rapide, mature, concrete. Sa…

Siegfried Muresan, despre Klaus Iohannis la șefia NATO: „La momentul de fata este singurul candidat oficial intrat in cursa”

22:40, 20.03.2024 - Europarlamentarul Siegfried Muresan a declarat miercuri, la Prima News, ca in acest moment președintele Romaniei, Klaus Iohannis, este singurul candidat oficial intrat in cursa pentru functia de secretar general al NATO, relateaza News.ro. „Cred ca acest demers este unul serios, este unul credibil,…

Liderul PNL Cluj, dupa anunțul lui Iohannis privind candidatura pentru șefia NATO: „Este momentul ca Romania sa-și asume o responsabilitate mai mare in cadrul Alianței”

10:20, 13.03.2024 - Europarlamentarul Daniel Buda considera ca, experiența și pregatirea președintelui Klaus Iohannis, insoțite de calitațile sale personale, il fac un candidat potrivit pentru aceasta poziție cruciala.

Daniel Buda, liderul PNL Cluj, despre anunțul președintelui privind candidatura pentru șefia NATO. „A venit momentul ca Romania sa-și asume o responsabilitate mai mare in cadrul Alianței”.

09:55, 13.03.2024 - Liderul PNL Cluj, Daniel Buda, este de parere ca președintele Klaus Iohannis este un „candidat potrivit” pentru șefia NATO, iar Romania ar putea sa-și asume o responsabilitate mai mare in cadrul Alianței.

Nu dați briciul la maimuța!

06:05, 21.02.2024 - ”Cand ajungi in anumite funcții de stat trebuie sa decizi ce e mai bine pentru Romania și apoi sa armonizezi lucrurile astfel incat colegii sa fie lamuriți ca așa e cel mai bine pentru Romania, dincolo de a fi pesediști sau peneliști”, zice Marcel Ciolacu intr-un clocot de suficiența și cu vibrații…


Ce parere ai despre aceasta stire?