Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Kim Kardashian, într-o nouă ţinută neobişnuită: Cu ce şi-a acoperit burtica de gravidă FOTO

Publicat:

si-a facut o coafura superba si a purtat un ruj rosu care, in mod normal, ar fi trebuit sa atraga atentia, privirile oamenilor s-au concentrat pe burta ei.

Kim refuza sa se imbrace in haine potrivite unei femei insarcinate si poarta, in schimb, haine extrem de mulate sau de mici, care nu o avantajeaza deloc.



Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Anca Dinicu, imagini speciale cu burtica de gravida. Cum arata actrița insarcinata / FOTO

16:35, 02.06.2024 - Anca Dinicu a postat pe rețelele de socializare primele imagini cu burtica de gravida. Actrița este foarte fericita de cand a anunțat ca va deveni mama pentru prima data. Iata cum arata vedeta insarcinata, dar și ce fotografii speciale a publicat recent!

Soția lui Radu Mazare este insarcinata! Roxana s-a afișat pentru prima data cu burtica de gravida in ziua in care fostul primar a fost eliberat / FOTO

17:35, 27.05.2024 - Radu Mazare și soția lui sunt pregatiți sa inceapa un nou capitol in viața lor. Astazi, fostul primar al Constanței a fost eliberat și a fost așteptat de Roxana Mazare, femeia care ii va face tata, caci partenera lui este insarcinata in patru luni.

Imagini emoționante cu Hailey Bieber insarcinata! Cat de mare a crescut burtica de gravida a soției lui Justin Bieber / FOTO

12:36, 24.05.2024 - Justin și Hailey Bieber traiesc cea mai frumoasa perioada a vieții lor! In urma cu puțin timp au dat marea veste ca vor deveni parinți, iar acum au revenit cu imagini spectaculoase. Iata cat de mare a crescut burtica de gravida a lui Hailey Bieber și cat de bine arata soția lui Justin Bieber!

Daiana de la Mireasa a postat prima imagine cu burtica de gravida! Fosta concurenta și Dani vor deveni parinți / FOTO

13:16, 21.05.2024 - Daiana și Dani de la Mireasa vor deveni parinți! Foștii concurenți traiesc cea mai frumoasa perioada a vieții lor și sunt nerabdatori sa iși stranga copilul in brațe. Daiana a postat prima imagine cu burtica de gravida, in timp ce se afla alaturi de Dani.

Surpriza uriașa in showbiz: Așteapta un copil! Burtica de gravida e deja vizibila, la fel și fericirea lor

16:36, 09.05.2024 - Un artist din Romania cunoscut la nivel internațional va deveni in scurt timp tatic. Marele anunț a fost facut chiar de el pe rețelele de socializare. Cine sunt fericiții parinți, aflați in randurile urmatoare. Fostul membru al trupei O-Zone va deveni tatic Arseni Todiraș, unul dintre membrii trupei…

Gabriela Cristoiu s-a afișat pentru prima data cu burtica de gravida! Vedeta urmeaza sa devina mama pentru prima data / FOTO

22:00, 30.04.2024 - Gabriela Cristoiu urmeaza sa devina mama pentru prima data și trece prin cea mai frumoasa perioada a vieții sale. Bruneta a facut publica prima imagine cu burtica de gravida. Iata cum arata Gabriela Cristoiu inainte sa nasca și ce mesaj induioșator a scris!

Anca Dumitra este insarcinata. Cum a dat vestea cea mare. Primele imagini cu burtica de gravida / FOTO

23:15, 21.04.2024 - Anca Dumitra și soțul ei traiesc o perioada unica, caci vor deveni parinți. Actrița a anunțat, de curand, ca familia urmeaza sa se mareasca, asta pentru ca este insarcinata. Vedeta a postat și primele imagini cu burtica de gravida.

Vanessa Hudgens este insarcinata! Actrița s-a afișat cu burtica de gravida pe covorul roșu al Premiilor Oscar / FOTO

15:55, 11.03.2024 - Vanessa Hudgens este insarcinata! Vedeta cunoscuta pentru rolul sau in High School Musical și Cole Tucker vor deveni parinți pentru prima data. Actrița s-a afișat cu burtica de gravida pe covorul roșu al Premiilor Oscar 2024. Iata imagini de la evenimentul unde actrița a aparut gravida!


Ce parere ai despre aceasta stire?