Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Kim Jong Un, sistem nou de rachete. Trump, dezvăluire: Este o scrisoare lungă

Publicat:

Liderul nord-coreean a supravegheat personal cea mai recenta lansare de rachete, care a reprezentat "lansarea-test a unei noi arme", a anuntat duminica agentia oficiala de presa KCNA, transmite AFP.

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Kim Jong Un a supervizat un nou test cu rachete

15:20, 01.06.2024 - Liderul nord-coreean, Kim Jong Un, a supervizat tirurile test ale unui nou sistem lansator multiplu de rachete, potrivit fotografiilor publicate de agentia oficiala de presa KCNA. Imaginile il arata pe Kim Jong Un, imbracat intr-o jacheta de piele maro si flancat de generalii sai, zimbind in fata a…

Coreea de Nord: testare a unui sistem lansator de multiple rachete, supervizata personal de Kim Jong-un

17:50, 31.05.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong-un a supervizat personal, vineri, testarea – intr-un loc neidentificat din Coreea de Nord – a unui sistem lansator de rachete multiple de 600 mm, a anunțat in aceeași zi, inclusiv cu imagini foto, agenția oficiala de presa nord-coreeana KCNA. Imaginile foto il prezinta…

VIDEO Coreea de Nord a lovit cu rachete o insula-ținta aflata la 365 de kilometri distanta

09:25, 31.05.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a supervizat tirurile test ale unui sistem lansator multiplu de rachete, potrivit fotografiilor publicate vineri de agentia oficiala de presa KCNA, scrie AFP, conform Agerpres.

Kim Jong Un a supravegheat testarea unui lansator multiplu de rachete: „Acestea ar fi consecințele daca rivalii noștri ne-ar ataca”

09:20, 31.05.2024 - Liderul nord-coreean, Kim Jong Un, a supervizat tirurile test ale unui sistem lansator multiplu de rachete, potrivit fotografiilor publicate vineri de agentia oficiala de presa KCNA, scrie AFP, citata de Agerpres.

Kim Jong Un a testat din nou lansatorul de rachete multiple și a inspectat artileria nord-coreeana

18:50, 11.05.2024 - Liderul de la Phenian, Kim Jong Un, a inspectat, vineri, artileria nord-coreeana și a participat, pentru a doua oara, la testul de tragere a noului lansator de rachete multiple de 240 mm, a informat sambata agenția de presa KCNA din mass-media de stat nord-coreeana.

Kim Jong Un da fiori pe intreg mapamondul, inclusiv un vecin al Romaniei: liderul de la Phenian a testat un lansator de rachete multiple

09:16, 11.05.2024 - Coreea de Nord isi va dota incepand de anul acesta fortele armate cu un nou lansator de rachete multiple de calibrul 240 mm, a informat sambata agentia de presa oficiala KCNA, preluata de AFP, relateaza Agerpres.Noua arma va fi desfasurata pana in 2026.

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a supervizat testarea unui lansator de rachete multiple

09:10, 26.04.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a supervizat testarea unui lansator de rachete multiple, a anuntat agentia de stat vineri, la cateva zile dupa o prima simulare de "declansare nucleara", informeaza AFP, relateaza Agerpres.

Dictatorul de la Phenian și-ar fi ales succesorul. Cine este 'steaua de dimineața a Coreii' / FOTO

22:46, 18.03.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un si-ar fi ales fiica drept succesoare, a declarat luni Ministerul Unificarii din Coreea de Sud, dupa ce mass-media de stat din Coreea de Nord a numit acest copil un "mare consilier", un titlu rezervat liderilor de varf, potrivit AFP, scrie AGERPRES. Mass-media de stat…


Ce parere ai despre aceasta stire?