Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

KIA Motors introduce Automated Valet Parking System (AVPS) 2020

Publicat:

Kia a anunțat astazi ca noul Sorento 2020 va fi echipat cu sistemulde asistare inteligenta la parcarea de la distanța () dezvoltat demarca, înca din momentul începerii comercializarii în Europa în aceasta vara.


Sistemul ajutașoferii sa-și…

Citeste articolul mai departe pe autolatest.ro…  

Sursa articol: autolatest.ro


Stiri pe aceeasi tema

Parolele de tipul 'admin' sau '12345' interzise! Țara din Europa care introduce 'legi in premiera mondiala'

14:40, 30.04.2024 - Guvernul britanic a introdus noi reglementari care vizeaza creșterea securitații telefoanelor, interzicand parolele slabe precum „admin" sau „12345". Masura are ca scop protejarea consumatorilor de hackeri și atacurile cibernetice tot mai frecvente.

VIDEO| Apare un nou mare jucator in Europa: se reseteaza jocul in cea mai importanta industrie a momentului

19:05, 17.04.2024 - Chery Auto din China a semnat un acord cu EV Motors din Spania in vederea infiintarii unei companii mixte pentru a produce masini la prima sa fabrica din Europa, au anuntat marti EV Motors si guvernul regional catalan, transmite Reuters, informeaza News.ro.

Wizz Air introduce noi zboruri catre o destinație de vacanța. Prețurile sunt de 199 de lei

21:55, 25.03.2024 - Compania aeriana Wizz Air a facut un anunț important pentru turiști. In urmatoarea perioada urmeaza sa fie introduse mai multe rute catre marile orașe din Europa, iar prețurile vor fi reduse, astfel canumeroase persoane se pot bucura de oferte.

Vești bune pentru romani! Wizz Air introduce curse noi din București și Brașov, spre cele mai cautate destinații

13:45, 28.02.2024 - Vești bune pentru toți romanii! Wizz Air a introdus curse noi de pe aeroportul din București și Brașov, inspre cele mai cautate destinații din Europa! Romanii care vor sa calatoreasca in perioada urmatoare au mai multe opțiuni!

FADERE: cerem carți de identitate pentru toți cetațenii romani din diaspora

12:20, 26.02.2024 - Comunicat de presa FADERE solicita Guvernului Romaniei sa elimine discriminarea cetațenilor romani din diaspora și sa elibereze carți de identitate tuturor romanilor care locuiesc legal in strainatate. Federația Asociațiilor de Romani din Europa (FADERE) saluta hotararea Curții de Justiție a Uniunii…

Prețul, prima condiție in alegerea mașinii. Motoarele pe combustie interna revin pe creștere

15:25, 25.02.2024 - Prețul domina deciziile de achiziție a mașinilor in piețele dezvoltate, cum ar fi Germania (55%), Japonia (58%) și Statele Unite (59%), conform studiului Deloitte 2024 Global Automotive Consumer Study. In contrast, calitatea produsului primeaza pentru consumatorii din India (65%) și Asia de Sud-Est…

Țara in care se introduce permisul auto digital. Polițiștii pot verifica documentul de pe telefon

10:45, 15.02.2024 - Tehnologia ne uimește in fiecare zi. Se extinde cu repeziciune in tot mai multe țari și acapareaza tot mai multe domenii. Acum, o țara din Europa va introduce permisul auto digital, iar polițiștii pot verifica mult mai repede documentul.

TikTok introduce Centre Electorale in aplicație

16:01, 14.02.2024 - Peste 134 de milioane de oameni din Europa folosesc TikTok in fiecare luna, iar mulți dintre aceștia vor vota la alegerile europene viitoare. Luna urmatoare, TikTok va lansa in aplicație un Centru Electoral in limba locala pentru fiecare dintre cele 27 state membre UE, pentru a se asigura ca oamenii…


Ce parere ai despre aceasta stire?