Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Kevin Costner împlinește 60 de ani, cu forțe noi

Publicat:

Actorul american care implinește 60 de ani duminica, 18 ianuarie, a cunoscut de-a lungul carierei sale atat gustul dulce al succesului, cat și frisoanele eșecului. A fost unul dintre barbații cei mai frumoși din lume și are propria sa trupa de muzica. Acum, la cei 60 de ani, pe care nu ii arata, revine cu forțe noi in cinematografie, relateaza sambata agenția EFE.

Foto: (c) KEVORK DJANSEZIAN/ REUTERS
A jucat în patru filme de anul trecut, dintre care trei au fost deja lansate: ': ' (: Agentul din umbra),…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Copac cazut pe carosabil, pe o strada din Alba Iulia

14:25, 11.05.2024 - Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine, sambata, pentru degajarea unui arbore cazut pe carosabil, pe strada Octavian Goga. Forțe alocate: o ASAS, anunța ISU Alba. Post-ul Copac cazut pe carosabil, pe o strada din Alba Iulia apare prima data in ProAlba .

A murit un cunoscut actor din 'Titanic' si 'Stapanul Inelelor'

17:36, 05.05.2024 - Actorul britanic Bernard Hill, cunoscut pentru rolurile din ”Titanic” si ”Stapanul inelelor”, a murit, sambata, la varsta de 79 de ani, transmite BBC.Agentul sau, Lou Coulson, a confirmat pentru BBC News ca a murit la primele ore ale diminetii.

Fotografia emotionanta cu Prințesa Charlotte realizata de Kate Middleton. Fiica Printului William implineste 9 ani

13:46, 02.05.2024 - Cu toate ca a ales sa se bucure de intimitate in timpul tratamentul cu chimioterapie recomandat de medici, se pare ca Prințesa de Wales nu a lasat boala sa umbreasca momentele frumoase din familia sa și micile tradiții cu care Prinții de Wales au obișnuit publicul. Fotografia emotionanta cu Prințesa…

Incendiu de vegetație in apropiere de Drumul Sf. Ioan. Pompierii intervin cu forțe sporite. Miros puternic de fum resimțit in oraș.

09:36, 10.04.2024 - Pompierii clujeni intervin cu forțe sporite pentru stingerea unui incendiu de litiera in apropiere de Drumul Sf. Ioan din Cluj-Napoca. Mirosul de fum este resimțit puternic in cateva cartiere din oraș.

Polițist vasluian, prins baut la volan in județul Iași. S-a ales cu dosar penal

13:35, 05.04.2024 - CAZ… Agentul de poliție Mihai Sofronie din cadrul Secției 6 Poliție Rurala Negrești s-a ales cu un dosar penal dupa ce, oprit in trafic in județul Iași, acesta a refuzat sa sufle in fiola dar și prelevarea de probe biologice. Polițistul a fost depistat și oprit in trafic in localitatea Dragușeni, județul…

Mircea Vintila implinește astazi 75 de ani! Dincolo de scena, Ciocu’ ramane același popular bucureștean, iubitor de parcuri și pasager in autobuze

13:10, 23.03.2024 - ”Domnul Corifeu” Mircea Vintila implinește astazi 75 de ani! Inconfundabilul artist ce a lansat nepieritoare cantece dedicate orașului sau iubit, amintim ”Popa Nan” ori ”Hanul lui Manuc”, ramane dincolo de scena un personaj abonat la oferta culturala a orașului: peton, calator practic (cu troleibuzul…

Plan Roșu de Intervenție, la Grand Hotel Napoca si desfasurare de forte de interventie

09:20, 18.03.2024 - ISU Cluj va desfașura luni, 18 martie 2024, la ora 10, un amplu exercițiu la un operator economic din domeniul hotelier. Va fi simulat un incendiu de amploare si va fi activat inclusiv Planul Rosu de Interventie.

Atentat la viața unui polițist. Șoferul drogat l-a tarat un kilometru cu mana prinsa in portiera

09:55, 11.03.2024 - Un tanar a fost reținut pentru 24 de ore pentru ca a refuzat sa fie testat pentru consumul de droguri. Șoferul a plecat de pe loc cu autoturismul și i-a prins mana unui polițist intre geam și portiera. Agentul a fost tarat pe o distanța de aproximativ un kilometru.


Ce parere ai despre aceasta stire?