Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Kelemen Hunor face FRONT COMUN cu specialiștii: Mersul la vot NU e mai periculos ca mersul la magazin

Publicat:

Presedintele UDMR, , a incurajat oamenii sa mearga la vot, pe 27 septembrie, sustinand ca nu exista riscul de imbolnavire in ziua alegerilor, daca sunt respectate regulile sanitare.

"Am vazut ca in acele tari unde din februarie pana astazi au fost alegeri a existat un absenteism un pic mai accentuat decat in alte perioade, dar era la inceputul pandemiei. Noi spunem in felul urmator: mergeti la vot! Pentru sanatatea voastra nu exista un risc mai mare decat in momentul in care te duci sa cumperi o paine sau lapte sau bei o bere cu prietenii, pe terasa. Cateva minute in sectia…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Kelemen Hunor spune ca e 'nașpa' pentru Iohannis la NATO: 'Si daca se razgandesc americanii, nu stiu daca se razgandesc in favoarea lui'

17:05, 20.04.2024 - Presedintele UDMR, fostul vicepremier Kelemen Hunor, este de parere ca ar fi indicat ca la conducerea NATO sa se afle o persoana din flancul estic al Aliantei, dar nu vede cum se poate ajunge sa existe o sustinere pentru Klaus Iohannis, potrivit News.ro.

Kelemen Hunor: Sunt convins ca au semnat si romani pe listele UDMR

19:10, 18.04.2024 - Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, joi, la Cluj-Napoca, dupa sedinta Consiliului Permanent al Uniunii, ca este convins ca listele UDMR pentru alegerile locale au fost semnate si de romani.

Contrar lui Grindeanu, Alfred Simonis nu respinge varianta unui candidat comun la prezidențiale: 'Ar fi de bun augur. Ar oferi sanse suplimentare de castig'

23:25, 09.04.2024 - Presedintele interimar al Camerei Deputatilor, social-democratul Alfred Simonis, spune ca un candidat comun PSD-PNL la prezidentiale ar fi de bun augur, intrucat ar oferi sanse suplimentare de castig si ar conferi si perspectiva unei guvernari impreuna cu PNL, pentru ca o alta majoritate nu se prefigureaza.

DECLARAȚII KELEMEN HUNOR UDMR cere și votul romanilor

08:05, 14.03.2024 - Presedintele UDMR Kelemen Hunor a declarat miercuri, la Targu Secuiesc, ca Uniunea este o formatiune politica „credibila” si „predictibila” The post DECLARAȚII KELEMEN HUNOR UDMR cere și votul romanilor first appeared on Informatia Zilei .

Nicolae Ciuca nu exclude un candidat comun PNL-PSD la alegerile prezidențiale: Sa vedem rezultatele la locale și europarlamentare

22:21, 04.03.2024 - Președintele PNL, Nicolae Ciuca, a declarat luni, 4 martie, la Digi24, ca trebuie vazut ce voteaza romanii in vara, apoi liderii coaliției vor negocia și vor lua decizia candidatului la prezidențiale.„Este o intrebare la care am raspuns și consider ca e cat se poate de onest fața de electorat sa vedem…

Kelemen Hunor: De foarte multe ori suntem nemultumiti cu UE, dar fara fonduri europene nu am fi facut multe investitii

15:25, 29.02.2024 - Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat joi, la inaugurarea noului ambulatoriu al Spitalului Orasenesc Sangeorgiu de Padure, ca de multe ori se afirma nemultumirea fata de Uniunea Europeana, insa trebuie subliniat clar faptul ca fara fondurile europene multe investitii nu ar fi fost posibile.

Kelemen Hunor: Comasarea alegerilor nu va schimba nimic. Pentru noi, miza este interesul maghiarilor din Romania

19:55, 21.02.2024 - Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a reacționat miercuri seara, imediat dupa anunțul facut de Marcel Ciolacu și Nicolae Ciuca privind comasarea alegerilor din 2024, printr-o postare pe o rețea sociala. Hunor a spus ca pentru UDMR comasarea alegerilor nu va schimba nimic.

„Idiot nedemn, periculos și antiamerican”: Biden, dupa ultimele declaratii ale lui Trump despre NATO

07:45, 14.02.2024 - Presedintele american Joe Biden i-a indemnat marti pe republicanii din Camera Reprezentantilor sa se detaseze de predecesorul sau Donald Trump si a condamnat declaratii recente „idioate” si „nedemne” ale rivalului sau referitoare la NATO, relateaza AFP, potrivit news.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?