Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Kelemen Hunor: Este de înţeles poziţia Ungariei privind embargoul asupra petrolului rusesc. Nu poți să ruinezi economia unui stat

Publicat:

Presedintele UDMR, , a declarat, vineri, ca decizia Ungariei de a nu sustine embargoul asupra petrolului rusesc "este de inteles", avand in vedere dependenta tarii de importul de energie. Vicepremierul a mai spus ca toti europenii vor plati costurile razboiului, respectiv costurile sanctiunilor impuse Rusiei.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Putin continua pe mana lui Mihail Misustin - Cine este tehnocratul care ține pe linia de plutire economia Rusiei

11:20, 10.05.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a propus vineri reconfirmarea in functie a premierului Mihail Misustin, un tehnocrat care l-a ajutat sa treaca peste razboiul din Ucraina si peste provocarile economice generate de sanctiunile occidentale impuse dupa invazia Moscovei, scrie Reuters, potrivit Agerpres.

Salvini l-a trimis pe Macron „sa se caute”, dupa ce președintele francez a vorbit de trimiterea de trupe din Occident in Ucraina

22:26, 08.05.2024 - Vicepremierul italian Matteo Salvini l-a catalogat miercuri drept „periculos” pe presedintele francez Emmanuel Macron si a spus ca trebuie „sa se duca sa se caute”, dupa ce liderul de la Elysee a evocat din nou posibilitatea de a trimite trupe din Occident in Ucraina pentru a lupta impotriva Rusiei.

Fiasco in chestiunea petrolului rusesc

17:55, 30.04.2024 - Un grup de companii de asigurare occidentale atentioneaza ca plafonarea tarifara asupra petrolului rusesc a devenit imposibil de aplicat si a avut ca efect doar cresterea numarului navelor petroliere care se adauga flotei-fantoma ce livreaza petrol rusesc la preturi peste plafonul impus de grupul celor…

Zelenski, apel catre Occident: „Incetati sa mai tolerati terorismul rusesc!”

16:25, 15.04.2024 - Presedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a lansat un apel tarilor occidentale sa aplice mai eficient sanctiunile instituite impotriva Rusiei pentru a impiedica „terorismul rusesc” in Ucraina, relateaza luni DPA, citata de Agerpres.

Zelenski, un nou apel catre Occident dupa atacul Iranului asupra Israelului: Incetati sa mai tolerati terorismul rusesc!

15:25, 15.04.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a lansat un apel tarilor occidentale sa aplice mai eficient sanctiunile instituite impotriva Rusiei pentru a opri „terorismul rusesc” in Ucraina, relateaza DPA.

Razboi in Ucraina, ziua 782. Mesajul lui Volodimir Zelenski pentru Occident: "Incetați sa mai tolerați terorismul rusesc!"

11:25, 15.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 782. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a lansat un apel tarilor occidentale sa aplice mai eficient sanctiunile instituite impotriva Rusiei pentru a impiedica "terorismul rusesc" in Ucraina.

Putin doreste ca economia rusa sa fie in primele 4 economii ale lumii peste un an

06:20, 03.04.2024 - Președintele rus a instruit guvernul sa asigure intrarea Rusiei in cadrul celor mai mari patru economii ale lumii in ceea ce privește PIB-ul la paritatea puterii de cumparare. In decurs de un an, va efectua o evaluare a rezultatelor, scrie Jornal Economico. In prezent, Rusia este a 11-a economie a lumii.

Kelemen Hunor si Peter Szijjarto merg la manifestarile organizate de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni la Oradea

11:05, 14.03.2024 - Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, si ministrul de Externe al Ungariei, Peter Szijjarto, vor participa vineri la manifestarile pregatite de UDMR Bihor la Oradea pentru a sarbatori Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, marcata anual pe 15 martie.


Ce parere ai despre aceasta stire?