Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Kazahstanul a arestat mai mulți ruși care au „proclamat” reînființarea URSS, într-o regiune la granița cu Rusia

Publicat:

Autoritatile din Kazahstan au anuntat, vineri, arestarea mai multor etnici ruși dintr-o regiune de granița a țarii, aceștia fiind acuzați de separatism. Arestarile vin dupa ce, la sfarșitul lunii martie, serviciile de securitate de la Astana au deschis o ancheta cu privire la un grup de etnici ruși care au „proclamat” intr-un clip video crearea „ al Muncitorilor din Petropavlovsk” care nu recunoaște autoritatea statului kazah ci pe cea a .

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ministrul Agriculturii din Ucraina, arestat, eliberat și repus in funcție intr-o singura zi

09:45, 27.04.2024 - Ministrul Agriculturii din Ucraina, Mikola Solski, arestat preventiv vineri pentru acuzatii de coruptie, a fost eliberat in aceeași zi. Acesta a platit o cautiune de 75,7 milioane de grivne, echivalentul a circa 1,78 milioane de euro, a anuntat ministerul sau, potrivit Agerpres.  Dupa eliberare, el…

Fost combatant ucrainean, arestat pentru colaborare cu Rusia in scopul facilitarii bombardamentelor ruse in Harkov

13:45, 25.04.2024 - Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) a anuntat arestarea unui veteran al armatei acuzat de colaborare cu Serviciul Federal de Securitate al Rusiei (FSB) pentru ca a facilitat bombardamente in regiunea de frontiera Harkov, tinta privilegiata a loviturilor Moscovei.

Atac cu drone asupra unei rafinarii din Rusia, la granița cu Kazahstanul VIDEO

08:45, 16.03.2024 - Mai multe atacuri cu drone au vizat doua rafinarii de petrol din regiunea Samara, din Rusia, provocand incendii. Potrivit RBC-Ukraine care citeaza canalele de Telegram Baza și The City of Syzran, dronele ucrainene au atacat doua rafinarii in dimineața zilei de 16 martie.

Autoritatile ucrainene au inceput evacuarea in masa intr-o regiune din nordul tarii, la granița cu Rusia

07:15, 16.03.2024 - Autoritatile ucrainene au inceput evacuari in masa ale comunitatilor din regiunea Sumi, in nordul tarii, aproape de granita cu Rusia, dupa perioade lungi de bombardamente intense asupra zonei, au anunțat vineri oficialii locali.

Un sud-coreean a fost arestat in Rusia pentru spionaj

18:26, 11.03.2024 - Autoritatile ruse au arestat si plasat in detentie un cetatean sud-coreean pe care-l acuza de spionaj in favoarea unor servicii secrete straine, potrivit unei surse din cadrul fortelor de ordine ruse citate de agentia TASS, preluata de AFP.

Scamatoria ruseasca care a speriat Europa: mișcari importante la granița cu Romania

16:46, 26.02.2024 - Autoritațile, experții militari și jurnaliștii de la Chișinau sunt asaltați de presa internaționala din cauza unui truc propagandistic rusesc despre o posibila anexare a Transnistriei de catre Rusia pe 29 februarie 2024. Agitația a pornit de la o opinie exprimata de un activist din regiunea transnistreana…

Estonia avertizeaza despre o posibila inchidere a frontierei cu Rusia

09:30, 16.02.2024 - Politia de Frontiera estoniana a avertizat despre o posibila inchidere a graniței cu Rusia „din cauza cresterii presiunii migratorii”. „In ultimele saptamani, Rusia a trimis in mod deliberat grupuri de straini la granița cu Estonia. Acestia nu au dreptul legal de a intra in Uniunea Europeana”, se arata…

Noi atacuri rusești la granița Romaniei. Au fost emise mesaje RO-Alert in doua județe/ Doua avioane F-16, ridicate din baza de la Fetești

15:25, 10.02.2024 - Autoritatile romane au transmis mesaje RO-Alert in judetele Tulcea si Galati pentru a avertiza populatia asupra posibilelor caderi ale unor resturi de drone, dupa ce Rusia a atacat din nou porturile din Ucraina.


Ce parere ai despre aceasta stire?