Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Katy Perry și-a sărbătorit ziua de naștere. Cântăreața, într-o ipostază emoționantă cu Orlando Bloom și fetița lor / FOTO

Publicat:

și-a sarbatorit ziua de naștere alaturi de familia ei. Partenerul ei de viața, actorul , a avut grija sa-i faca ziua speciala și i-a transmis o urare emoționanta. Fiica lor de 2 ani a completat perfect tabloul de familie.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Victor Pițurca și-a sarbatorit ziua de naștere. Fiul lui, Alexandru, imagine emoționanta alaturi de nepotul lui / FOTO

16:46, 09.05.2024 - Ieri a fost o zi importanta in familia lui Victor Pițurca, asta pentru ca și-a sarbatorit ziua de naștere. A implinit 68 de ani, așa ca, fiul lui, Alexandru, nu a ratat acest moment pentru a face publica o imagine in care apare alaturi de nepotul lui, Noah.

VIDEO Indragita cantareața Feli Donose, originara din Sebeș, intalnire emoționanta cu fostul invațator, dupa 27 de ani: ”El e figura mea paterna calda și plina de iubire”

19:55, 27.04.2024 - VIDEO Indragita cantareața Feli Donose, originara din Sebeș, intalnire emoționanta cu fostul invațator, dupa 27 de ani: ”El e figura mea paterna calda și plina de iubire” Indragita cantareața Feli Donose, originara din Sebeș, intalnire emoționanta cu fostul invațator, dupa 27 de ani: ”El e figura mea…

Mihai Stoica și-a sarbatorit ziua de naștere! Fiica lui, Teodora Stoica, i-a facut o urare emoționanta: ”Cel mai important...” / FOTO

12:06, 13.04.2024 - Mihai Stoica a implinit, in urma cu o zi, varsta de 59 de ani! Fostul fotbalist și-a sarbatorit ziua alaturi de familie și de fiica lui, cu care are o relație apropiata. Teodora Stoica i-a facut o urare speciala tatalui ei, prin care a exprimat ce loc important ocupa in viața ei.

Acces Direct. Parinții și-au lasat fiica in grija unei bone și au plecat din țara. Acum, micuța a fost luata de DGASPC: "Am crescut-o de la 7 luni..." / VIDEO

18:21, 04.04.2024 - Doamna Vera a vazut un anunț pe internet și a sunat pentru ca a dorit sa fie bona pentru doi parinți care cautau un astfel de serviciu. S-a ințeles cu un cuplu sa aiba grija de o fetița de numai 7 luni. Cei doi parinți i-au dat fetița Verei și au plecat la munca in strainatate.

Roxana Nemeș și-a sarbatorit ziua de naștere in avans! Cum a aratat marele eveniment: “Va mulțumesc” FOTO

09:25, 01.04.2024 - Roxana Nemeș și-a sarbatorit ziua de naștere acasa, in avans! Intr-un decor de invidiat, vedeta s-a pregatit așa cum se cuvine pentru a-i primi pe oaspeții sai și a organiza o petrecere inedita, avand tematica anilor 80-90.

Neatza cu Razvan și Dani. Ar participa Georgiana Lobonț la emisiunea Power Couple alaturi de soț? Ce spune cantareața despre partenerul de viața:”E nebunie” / VIDEO

14:06, 14.03.2024 - Georgiana Lobonț ar fi pregatita pentru a participa la o competiție alaturi de soțul ei. Dani Oțil a intrebat-o pe artista daca este dispusa sa mearga la Power Couple, iar rezultatul a fost unul afirmativ, fiind sigura ca partenerul ei de viața va reuși sa se descurce impecabil.

Care a fost cel mai frumos moment din viața lui Karmen Simionescu. Ce amintire emoționanta are fiica lui Adrian Minune: ”Ai intrebat...”

18:16, 25.02.2024 - Karmen Simionescu a avut parte de numeroase momente fericite in viața sa, dar unul dintre ele a fost cel mai important și are legatura cu rolul de mama. Cantareața a povestit cateva detalii pe rețelele de socializare pentru fanii sai.

Nikolas Constantin, surpriza emoționanta pentru soția lui: „Te iubesc!”. Anda și-a sarbatorit ziua de naștere / VIDEO

15:31, 13.02.2024 - Este o zi frumoasa in familia lui Nikolas Constantin și asta pentru ca el iși sarbatorește soția. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, cantarețul de manele i-a facut Andei o surpriza emoționanta. Iata ce i-a pregatit artistul partenerei lui de viața, dar și ce postare a facut acesta prin intermediul…


Ce parere ai despre aceasta stire?