Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Katy Perry are psiholog pentru pisici

Publicat:

și cele doua feline ale cantareței, sunt acum sub consilierea unui specialist in comportamentul pisicilor, pentru a trece mai ușor peste divorțul stapanei de .

Citeste mai multe despre pisicile lui pe Viva.ro

 

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Scuza folosita de barbați din toate țarile ca sa fuga de treburile casnice. Psiholog: „Femeia inca platește tributul pentru a fi independenta și de succes”

23:05, 12.05.2024 - Un studiu internațional a scos la iveala scuza generala a barbaților ca sa fuga de treburile casnice. Romania, Italia și Grecia sunt țarile europene in care tot ceea ce ține de casa și de copii este o „treaba strict a femeilor“.

Jandarmeria Vaslui prelungește termenul pentru angajarea unui psiholog

01:05, 10.05.2024 - ANUNȚ… Stabilit inițial, pana pe data de 7 mai, termenul de inscriere la concursul pentru ocuparea postului de ofițer specialist psiholog prin incadrare directa la Jandarmeria Vaslui a fost prelungit pana pe data de 15 mai 2024. Persoanele interesate trebuie sa fie absolvente de studii superioare de…

Te cunosc de undeva! 4 mai 2024. Jo și Liviu Teodorescu, transformare fantastica in Katy Perry și Juicy J. Cum au aparut pe scena

21:15, 04.05.2024 - Jo și Liviu Tedorescu s-au transformat in Katy Perry și Juicy J in a 12-a gala Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 4 mai 2024. Hit-ul „Dark Horse” a rasunat pe scena transforming show-ului.

(VIDEO) Katy Perry a ramas fara bluza in timpul live American Idol

09:46, 18.04.2024 - Katy Perry a ramas fara bluza in timpul celui mai recent show live American Idol și a fost forțata sa se acopere cu o perna. Katy Perry aproape ca le-a oferit fanilor American Idol mai mult decat doar parerea ei, potrivit Mirror .Cantareața Firework, de 39 de ani, a fost nevoita sa se gandeasca repede…

Adolescentii, invitati sa discute pe WhatsApp cu un psiholog al Crucii Rosii despre droguri si bullying

21:10, 17.04.2024 - Adolescentii sunt invitati sa discute pe WhatsApp sau direct, fata in fata, cu un psiholog al Crucii Rosii despre droguri si bullying, potrivit unui comunicat de presa al Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile. In sprijinul acestui demers, a fost deschisa si o linie telefonica/WhatsApp special…

Copiii lui Kate Middleton, pregatiți pentru cel mai negru scenariu: George, Charlotte și Louis au fost duși la psiholog

12:06, 16.04.2024 - Copiii lui Kate Middleton și ai prințului William sunt pregatiți pentru cel mai negru scenariu. Prințesa de Wales se lupta cu anxietate severa ca urmare a ședințelor intense de chimioterapie. Conform surselor regale, starea de sanatate a soției prințului William este precara, scrie bzi.ro .

Noile substanțe interzise fac ravagii printre copii, care au devenit țintele traficanților. Explicațiile unui psiholog

15:00, 20.03.2024 - Consumul de droguri a devenit o reala problema, la nivel național, in ultimii ani. Astfel, pe piața din Romania și-au facut apariția noi substanțe interzise, care fac ravagii printre tineri, iar debutul consumului apare la varste tot mai fragede.


Ce parere ai despre aceasta stire?