Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Katie Holmes şi Jamie Foxx, prima apariţie în calitate de cuplu: Tom Cruise, motivul pentru care actorii şi-au ascuns relaţia şase ani

Publicat:

Dupa aproape sase ani in care au incercat sa-si tina relatia secreta, actorii si au aparut pentru prima data impreuna la un eveniment. Se pare ca vedetele au fost nevoite sa se ascunda pana acum din cauza unei clauze stipulate in divortul actritei de .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Motivul uluitor pentru care un cuplu a decis sa-și dea fiica de trei luni spre adopție: „Nu era negociabil”

10:56, 31.03.2024 - Sa crești un copil nu este ușor, dar nu este o activitate la care poți renunța atunci cand lucrurile devin dificile. Totuși, la trei luni dupa ce s-a nascut fetița lor, Elizabeth, un cuplu a luat aceasta decizie grea, relateaza Express.

Dezvaluiri halucinante despre relația Andreei cu Mirel Dragomir. Cum se comporta criminalul din Timișoara cu ea, cand formau un cuplu: ”A simțit ca pierde...”

17:55, 30.03.2024 - Mirel Dragomir și Andreea au avut o relație timp de cateva luni, iar apropiații lor știau acest lucru. Un coleg al criminalului din Timișoara a facut dezvaluiri halucinante despre relația pe care o aveau Mirel Dragomir și Andreea, inainte ca el sa iși omoare cu sange rece iubita. Iata cum se comporta…

Știrile Antena Stars. Cum a aflat Ariana ca Adi Istrate are o relație cu Erika Isac, deși era inca și iubitul ei. Artistul i-ar fi ascuns adevarul / VIDEO

15:25, 13.03.2024 - Ariana a revenit cu declarații explozive despre modul in care relația dintre Adi Istrate și Erika Isac a inceput! Tanara avea o relație cu artistul in momentul in care Erika Isac a intervenit in relația lor, iar Ariana a aflat de aceasta idila intr-un mod neașteptat! Iata cum s-a intamplat totul!

De ce a divorțat Ilinca Vandici de Andrei Neacșu, de fapt. Adevaratul motiv al separarii, dureros pentru vedeta

17:06, 08.03.2024 - Ilinca Vandici a facut noi dezvaluiri despre divorțul de Andrei Neacșu, dupa mai bine de un an de la nefericitul eveniment. Care a fost motivul separari și cum i-a spus fiului lor despre separare, aflați in randurile urmatoare. Motivul pentru care Ilinca Vandici a divorțat de Andrei Neacșu Prezentatoarea…

Emma de la ZU și Tavi Colen, apariție rara la TV, in calitate de cuplu. Cum a inceput povestea lor de dragoste

22:35, 01.03.2024 - Prezenți in platoul de la Neatza cu Razvan și Dani, in ediția din 1 Martie 2024, Emma de la ZU și Tavi Colen au facut dezvaluiri inedite despre viața lor de cuplu. Deși cei doi și-au ținut relația departe de ochii curișilor, au bifat o apariție rara la TV, in calitate de cuplu.

Mireasa - Capriciile iubirii. Cum evolueaza relația dintre Valentin și Antonia. S-au declarat un cuplu in urma cu doua saptamani: „Trebuie sa aratam lumii...”

23:40, 26.02.2024 - Valentin și Antonia de la Mireasa s-au declarat un cuplu pe 14 februarie. Concurentul a fost la un pas de a fi eliminat, dupa ce a fost propus pentru a pleca, dar a fost salvat de votul publicului, de aceea, iubita lui crede ca este nevoie ca fanii lor sa vada mai multe lucruri bune decat negative.

Horoscop saptamana 23-29 februarie 2024. Cele 2 zodii care vor intampina probleme in relația de cuplu

11:30, 23.02.2024 - Horoscopul pentru saptamana 23-29 februarie 2024 aduce probleme in relațiile de cuplu, pentru doi nativi. Berbecii ar trebui sa fie mai chibzuiți cu banii, iar Capricornii s-ar putea intoarce la o fosta iubire. Lorina, astrologul Click!, vine cu previziunile complete.


Ce parere ai despre aceasta stire?