Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Karmen Simionescu, schimbare radicală de look, înainte de Paște. Ce și-a făcut la păr fiica lui Adi Minune / FOTO

Publicat:

și-a facut o schimbare radicala de look, iar asta chiar inainte de Paște. Fiica lui le-a aratat fanilor ei de pe rețelele personale de socializare ce schimbare și-a facut. Artista a vizitat salonul de infrumusețare al hairstylist-ului . Iata ce și-a facut la par fiica cantarețului de manele!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Meteorologii ANM anunța o schimbare radicala a vremii: vom avea o perioada cu frig și ploi, in luna mai

11:05, 30.04.2024 - Meteorologii ANM anunta ca, de 1 Mai si de Paste, temperaturile vor fi usor mai ridicate decat cele obisnuite in aceasta perioada, in cea mai mare parte a tarii si ca vor fi ploi in regiunile sud-vestice, sudice si sud-estice, informeaza News.ro.Saptamana 29.04.2024 – 06.

Vladimir Putin cere o schimbare „radicala” a politicii de imigrație in Rusia dupa atentatul terorist de la Moscova

19:40, 02.04.2024 - Președintele Vladimir Putin a cerut marți ca Moscova sa adopte o noua abordare privind migrația dupa ce tadjici care traiesc in Rusia au fost arestați pentru comiterea atentatului terorist de la sala de concerte Crocus City Hall din capitala rusa, relateaza Reuters, citat de hotnews.ro .

Zendaya, schimbare radicala de look!

16:25, 28.03.2024 - Zendaya (27 de ani) a fost prezenta marți la premiera noului ei film, „Challengers”, in Sydney, Australia. Vedeta, care are o avere de 22 de milioane de dolari, a purtat o rochie verde și a atras atenția cu o culoare mai deschisa a parului, noteaza click.ro. Ani la rand, vedeta a fost șatena și bruneta,…

FOTO Keanu Reeves și-a surprins fanii cu o schimbare radicala de look

16:35, 21.03.2024 - Actorul canadian Keanu Reeves și-a surprins fanii cu o schimbare radicala de „look”, el alegand sa renunțe la pletele cu care este cunoscut de ani de zile in favoarea unei tunsori scurte, relateaza revista People.

Decizie radicala a lui Mario Fresh. Artistul a șters toate pozele cu iubita sa, fiica Andreei Esca

17:10, 20.03.2024 - Mario Fresh a surprins pe toata lumea! Artistul a dat “delete” la toate fotografiile de pe profilul sau de instagram, inclusiv cele cu iubita lui, Alexia Eram. Mario Fresh este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai apreciați artiști din Romania. Pe langa cariera sa muzicala, el este cunoscut și pentru…

Karmen, fiica lui Adi Minune, detalii inspaimantatoare din culisele serialului Clanul. „M-am pus in coșciug. Efectiv nu puteam sa vorbesc”

10:25, 10.03.2024 - Karmen Simionescu, fiica lui Adi Minune, și-a facut debutul in actorie in serialul ”Clanul”. Deși a aparut doar intr-un singur sezon, prestația ei a fost una extrem de apreciata, iar experiența prin care a trecut, pe masura. Artista a scos la iveala detalii infioratoare din timpul filmarilor.Karmen…

Care a fost cel mai frumos moment din viața lui Karmen Simionescu. Ce amintire emoționanta are fiica lui Adrian Minune: ”Ai intrebat...”

18:16, 25.02.2024 - Karmen Simionescu a avut parte de numeroase momente fericite in viața sa, dar unul dintre ele a fost cel mai important și are legatura cu rolul de mama. Cantareața a povestit cateva detalii pe rețelele de socializare pentru fanii sai.

Karmen Simionescu a ajuns la urgențe dupa un incident. Ce a pațit fiica lui Adi Minune: ”Aceasta nenorocire”

20:20, 09.02.2024 - Karmen Simionescu a trecut printr-un moment extrem de neplacut și a ajuns la spital. Artista și-a prins degetul in ușa de la mașina și a fost nevoita sa mearga la medic din cauza durerilor suferite.


Ce parere ai despre aceasta stire?