Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Justiția sud-coreeană a respins cererea de arestare a moștenitorului grupului Samsung

Publicat:

Justiția sud-coreeana a respins miercuri cererea de arestare a moștenitorului imperiului Samsung, Lee Jae-Yong, pentru suspiciuni de corupție, intr-un vast scandal care a antrenat destituirea președintei țarii, informeaza AFP.

Echipa speciala de procurori din acest dosar a anunțat luni ca încearca sa obțina un mandat de arestare pe numele lui Lee, banuit de corupție, dar un tribunal din Seul a apreciat ca dovezile nu sunt destul de solide pentru a-l aresta pe patronul de facto al concernului aflat pe primul loc în topul exporturilor Coreii de Sud.

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

CSM a respins cererea de suspendare din functie a judecatoarei din dosarul accidentului de la 2 Mai

18:25, 24.04.2024 - Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii a respins cererea Inspectiei Judiciare de suspendare din functie a judecatoarei din dosarul accidentului de la 2 Mai, in care Vlad Pascu a ucis cu mașina doi tineri vara trecuta.

„Pablo Escobar” nu poate fi marca inregistrata in UE. CJUE a respins cererea fratelui traficantului de droguri

17:25, 18.04.2024 - Numele Pablo Escobar nu poate fi inregistrat ca marca comerciala a Uniunii Europene, deoarece publicul il asociaza cu traficul de droguri si narcoterorismul, a decis miercuri Curtea de Justitie a Uniunii Europene (CJUE), transmit EFE si Reuters, preluate de Agerpres.

Radu Mazare ramane in inchisoare! Instanța i-a respins cererea de liberare condiționata din Penitenciarul Jilava

17:00, 17.04.2024 - Lovitura pentru Radu Mazare! Judecatorii au respins cererea de liberare condiționata din Penitenciarul Jilava formulata de fostul primar al Constanței! Radu Mazare ispașește o pedeapsa cu inchisoarea de 9 ani, pe care a primit-o in anul 2019.

Cum a raspuns justiția britanica la cererea printului Harry de a-i asigura protecție permanenta

10:06, 17.04.2024 - Justitia britanica, care in februarie a refuzat sa ii acorde printului Harry protectie politieneasca in timpul vizitelor sale in Marea Britanie, a respins luni apelul ducelui de Sussex si l-a obligat pe acesta sa plateasca aproape toate cheltuielile de judecata in acest caz.

Oana Sivache, inlocuita de la șefia ASSMB. Nicușor Dan: ”Primarul Bucureștiului vorbește de corupție de miliarde de euro și DNA gasește mita de 39.000 de lei”

11:40, 28.03.2024 - Primarul Nicușor Dan a inlocuit-o din funcție pe Oana Sivache, director ASSMB, vizata de o ancheta DNA! Vezi in randurile de mai jos ce spune primarul General. Așadar, Oana Sivache va fi inlocuita din funcția de director al ASSMB , iar primarul Nicușor Dan a vorbit despre corupția semnalata de el ”de…

Voi candida si voi si castiga Primaria Navodari!“: Tribunalul Constanta a respins cererea lui Nicolae Matei, fostul primar din Navodari, privind reabilitarea (MINUTA)

17:05, 27.03.2024 - "Din punctul meu de vedere, avem la dispozitia articolul 165 din Codul Penal, care spune ca de la ispasirea pedepsei, daca timp de 3 ani de zile nu ai mai savarsit o alta fapta pentru care sa se fi pus in miscare actiunea penala, intervine reabilitarea de dreptldquo;, a mai declarat Nicolae Matei, fostul…

BREAKING 600 de euro intr-un pahar de cafea `Tchibo`, așa iși incepeau diminețile vameșii arestați la cererea DNA: `Vai, ce buna este cafeaua asta`

11:35, 16.02.2024 - Unul dintre martorii cheie ai DNA din dosarul de mare corupție privind faptele unor vameși de la Direcția Regionala Vamala București a povestit la DNA cum la un control de dimineața a dat cate 600 de euro mita fiecarui vameș prezent pentru a scapa de sancțiunile pentru neregulile gasite. Șefii Direcției…

Fost informator FBI, inculpat pentru ca a fabricat acuzații de corupție impotriva fiului lui Joe Biden

07:45, 16.02.2024 - Justitia americana a anuntat joi inculparea unui fost informator al FBI, urmarit penal pentru ca a mintit si a fabricat false acuzatii de coruptie impotriva fiului lui Joe Biden, Hunter, acuzatii care au fost apoi recuperate de dreapta pentru a incerca sa-l destituie pe presedinte, noteaza AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?