Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Juan Carlos, regele Spaniei: Nu vreau ca fiul meu să îmbătrânească aşteptând coroana, ca prinţul Charles

Publicat:

Juan Carlos, regele Spaniei, a declarat ca a decis sa abdice influentat de ideea de nu-si lasa fiul sa îmbatrâneasca asteptând coroana si dreptul de a conduce, asa cum se întâmpla, spune el, cu printul Charles, mostenitorul .

Regele a anuntat, saptamâna trecuta, ca va abdica si îi va preda coroana fiului sau, printului mostenitor Felipe, în vârsta de 46 de ani. Juan Carlos a vestit &"o noua perioada de speranta" pentru tara sa, vestind faptul ca &"noua generatie va aduce un suflu nou". Acesta, în vârsta…

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Scandal uriaș in familia regala a Spaniei, dupa dezvaluiri ca Letizia l-a inșelat pe Felipe cu un fost iubit. "Regele a fost devastat"

11:15, 02.06.2024 - Sunt tensiuni la casa regala a Spaniei dupa ce un jurnalist spaniol a publicat cartea „Tacerile Letiziei” in care spune ca regina Letizia și-ar fi inșelat soțul, iar regele Felipe ar fi fost „devastat și distrus” de presupusa aventura a ei.

Spania intentioneaza sa trimita Ucrainei rachete Patriot

14:20, 27.05.2024 - Spania va livra Kievului rachete Patriot si tancuri Leopard, ca parte a unui pachet de ajutor militar de 1,13 miliarde de euro anuntat in aprilie. Informatia a aparut astazi in ziarul El Pais, citand surse sub rezerva anonimatului apropiate acestui dosar. Spania va livra Ucrainei circa zece rachete…

Schimbare de plan la Madrid: Zelenski a fost primit chiar de regele Felipe. El Pais: Ucraina va primi rachete Patriot

13:55, 27.05.2024 - Președintele Ucrainei Volodimir Zelenski a ajuns luni in Spania pentru o vizita oficiala.  El a fost intampinat la aeroport de regele Felipe al VI-lea și de alți oficiali spanioli. Biroul guvernului spaniol comunicase anterior ca liderul de la Kiev va fi primit de premierul Pedro Sanchez.

Rishi Sunak anunța alegeri legislative pe 4 iulie in Marea Britanie. Partidul Laburist, favorit

21:46, 22.05.2024 - Premierul britanic Rishi Sunak a anuntat, miercuri, 22 mai, alegeri legislative la 4 iulie, punand astfel capat multor luni de speculatii pe tema datei acestui scrutin in care opozitia laburista este larg favorita, relateaza AFP, citata de News.ro.Acest scrutin era asteptat initial in toamna, insa va…

Presa spaniola scrie din nou despre „infidelitațile reginei Letizia”: „Regele este prea plictisitor in pat”

17:21, 22.05.2024 - Regina Letizia (51 de ani) și-ar fi inșelat soțul, pe Felipe (56 de ani), cu „mai mulți barbați”, dintre care „trei oameni de afaceri catalani”, din cauza ca regele este „mult prea plictisitor pentru ea in pat”, scriu ziarul iberic El Nacional și publicația germana Bild. Zvonurile vin exact cand familia…

Zelenski merge in vizita in Spania si se va intalni cu regele Felipe: Pe cand este planificata deplasarea

19:01, 14.05.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski va merge in vizita la Madrid pe 17 mai si se va intalni cu regele Felipe al Spaniei, a anuntat marti Palatul Regal intr-un comunicat citat de digi24.ro .

Zelenski va merge in vizita in Spania si se va intalni vineri cu regele Felipe

18:21, 14.05.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski va merge in vizita la Madrid pe 17 mai si se va intalni cu regele Felipe al Spaniei, a anuntat marti Palatul Regal intr-un comunicat citat de Reuters.

Volodimir Zelenski se duce in vizita in Spania si se va intalni vineri cu regele

17:45, 14.05.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski va veni in vizita la Madrid pe 17 mai si se va intalni cu regele Felipe al Spaniei, a anuntat marti Palatul Regal intr-un comunicat citat de Reuters.Monarhul va organiza o receptie pentru Zelenski la ora locala 12:30 (13.


Ce parere ai despre aceasta stire?