Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jojo a împlinit 40 de ani. Urarea emoționantă transmisă de Paul Ipate: „Ești tot ce mi-am dorit vreodată” / VIDEO

Publicat:

Jojo a implinit azi 40 de ani, iar petrecerea este in toi! Actrița sarbatorește schimbarea prefixului cat se poate de fastuos in condițiile actuale. Fosta concurenta de la ”Te cunosc de undeva” se poate mandri deja cu cea mai frumoasa urare, primita chiar de la soțul ei, actorul .

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Cum și-a sarbatorit Adriana Bahmuțeanu ziua de naștere. A implinit 50 de ani și a plecat in Spania: „Ma simt mult mai bine decat la 25 de ani”

23:31, 08.05.2024 - Adriana Bahmuțeanu și-a sarbatorit ziua de naștere, caci a schimbat prefixul și și-a dorit ceva diferit. A implinit 50 de ani și a plecat impreuna cu familia in Spania. Vedeta spune ca și-a dorit o vacanța și a sarbatorit și Paștele tradițional, chiar daca era departe de casa.

Bianca Iordache se pregatește de naștere! Relația dintre ea și tatal copilului sau s-a imbunatațit: ”Ește tot ce și-a dorit vreodata”

22:55, 01.05.2024 - Bianca Iordache se pregatește de naștere. Bruneta este pe ultima suta de metri cu pregatirile, dar am aflat și in ce relații este cu tatal fetiței sale. Declarații exclusie despre cea mai frumosa perioada din viața ei.

Cum a fost surprinsa Hatice de la Mireasa, sezonul 7, de soțul ei, Mihai Grosu, cu ocazia aniversarii. Tanara a implinit 30 de ani: „La mulți ani, castravetele meu!” / FOTO

13:40, 01.04.2024 - Zi de bucurie pentru Hatice de la Mireasa, sezonul 7! Tanara iși sarbatorește ziua de naștere. Fosta concurenta de la Mireasa a implinit varsta de 30 de ani. Iata cum a surprins-o soțul ei, Mihai Grosu, cu aceasta ocazie!

Cristina Ciubotaru: Sunt in Albania. Colegii lui Hebel neaga ca el a lucrat vreodata in comisii de vetting. A și plecat urat de acolo

10:26, 26.03.2024 - Fosta vicedirectoare a Centrului Național Anticorupție, Cristina Ciubotaru, care se afla in Albania in aceste zile, a intrebat reprezentanți din domeniul Justiției de acolo ce cunosc despre Herman von Hebel, președintele Comisiei Pre-Vetting, care evalueaza integritatea candidaților la funcția de membru…

Imagini emoționante cu fiica lui Smiley și a Ginei Pistol. Josephine a implinit 3 ani: „Nu sunteți pregatiți pentru ce urmeaza”

10:30, 14.03.2024 - Smiley și Gina Pistol traiesc de trei ani cea mai frumoasa perioada a vieții lor. Pe 9 martie, Josephine, fiica cuplului, a implinit 3 ani, iar parinții sai au postat imagini emoționante cu micuța, care pare sa fi moștenit talentul muzical de la tatal sau.Fiica lui Smiley, Josephine, a implinit varsta…

Ionuț și Sabina Cercel au implinit 8 ani de relație. Postarea emoționanta facuta de soția artistului: „Langa tine am invațat...”

10:55, 10.03.2024 - Este zi de sarbatoare in familia Cercel! Ionuț și Sabina Cercel au implinit 8 ani de relație. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, soția cantarețului de manele a facut o postare emoționanta prin intermediul rețelelor de socializare. Iata ce a publicat partenera de viața a artistului!

Ipostaza emoționanta in care a fost surprinsa Gabriela Pițigoi de la Mireasa, sezonul 6, alaturi de fiul ei și al lui Valentin. Fosta concurenta radiaza de fericire / FOTO

17:51, 01.03.2024 - Gabriela Pițigoi și Valentin, foști conucrenți in sezonul 6 Mireasa, au devenit parinți de curand. Recent, tanara a facut publica o fotografie in care apare alaturi de micuțul ei, Tudor Gabriel. Ipostaza emoționanta in care au fost surprinși cei doi. 


Ce parere ai despre aceasta stire?