Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jean-Claude Juncker: UE este gata să riposteze dacă va fi afectată de sancțiunile americane împotriva Rusiei

Publicat:

este gata sa riposteze in cateva zile, daca interesele sale economice sunt afectate de noile sancțiuni americane impotriva Rusiei, a afirmat miercuri președintele , Jean-Claude Juncker.

"Suntem gata: trebuie sa ne aparam interesele economice fața de și așa vom face", a declarat Juncker, potrivit unui comunicat al biroului sau de presa, citat de Reuters.

Sancțiunile împotriva Moscovei adoptate saptamâna trecuta de Congresul SUA și promulgate miercuri de președintele Donald

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

SUA anunța sute de sancțiuni impotriva companiilor care ajuta Rusia. Multe dintre ele sunt chineze

23:55, 01.05.2024 - Statele Unite au emis miercuri sute de noi sanctiuni vizand Rusia, din cauza razboiului din Ucraina, intr-o actiune ce urmareste cu precadere sa blocheze posibilitatile Moscovei de ocolire, inclusiv prin intermediul Chinei, a masurilor occidentale deja luate, relateaza Reuters si AFP, citate de News.ro.

Uniunea Europeana vrea sa ia masuri impotriva flotei fantome a Rusiei: „A venit timpul sa-i punem capat”

20:40, 22.04.2024 - Comisia Europeana (CE) va examina o serie de masuri impotriva flotei fantoma care transporta petrol rusesc ocolind sancțiunile impuse Moscovei din cauza razboiului purtat impotriva Ucrainei, a anunțat luni ministrul suedez de externe Tobias Billstrom, citat de Politico.Potrivit șefului diplomației suedeze,…

Netanyahu: „Ma voi opune din toate rasputerile la sancțiunile SUA”

19:05, 21.04.2024 - Dupa ce sambata, 20 aprilie, au aparut in presa informatii conform carora Statele Unite intentioneaza sa sanctioneze batalionul Netzah Yehuda pentru operatiunile in Cisiordania, premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat ca se opune oricaror astfel de decizii, transmite Reuters.Potrivit site-ului…

Finlanda si Suedia vor sanctiuni mai dure ale UE impotriva Rusiei

14:16, 26.03.2024 - Finlanda si Suedia considera ca Uniunea Europeana trebuie sa-si inaspreasca sanctiunile contra Rusiei pentru moartea in inchisoare a opozantului Aleksei Navalnii, a afirmat marti ministrul de externe suedez Tobias Billstrom, potrivit Reuters.

Suedia și Finlanda cer UE sa inaspreasca sancțiunile anti-Rusia, specific impotriva „responsabililor de moartea lui Navalnii”

14:15, 26.03.2024 - Finlanda și Suedia cer ca Uniunea Europeana sa-și inaspreasca sancțiunile impuse contra Rusiei ca urmare a uciderii in lagar a opozantului Aleksei Navalnii. Ministrul de externe al Suediei, Tobias Billstrom, a declarat, marți, ca „sancțiunile ar trebui extinse”.

UE vrea ca profiturile obținute din activele inghețate ale Rusiei sa fie folosite pentru a ajuta armata ucraineana

16:36, 28.02.2024 - Uniunea Europeana ar trebui sa ia in considerare utilizarea profiturilor obtinute din activele rusesti inghetate pentru a cumpara provizii militare pentru Ucraina, a declarat miercuri presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, relateaza Reuters.

LIVETEXT Razboi in Ucraina, ziua 733 | Rusia planuiește o noua ofensiva pentru inceputul verii, anunta Zelenski: „Ne vom pregati pentru asaltul lor”

07:30, 26.02.2024 - Fortele rusesti se pregatesc pentru o noua ofensiva in Ucraina la sfarsitul lunii mai sau la vara, dar Kievul are un plan de lupta clar al sau, a declarat duminica presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, relateaza Reuters, citata de News.ro. Acesta a precizat ca 31.000 de soldați ucraineni au murit…

Marina Tauber, pe lista de persoane sanctionate de SUA. Reactia violenta a deputatei din R.Moldova 

11:50, 24.02.2024 - Deputata din Republica Moldova Marina Tauber, o apropiata a oligarhului fugar Ilan Sor, a fost inclusa vineri pe lista de sanctiuni a Statelor Unite ale Americii, din cauza incercarilor sale de a submina procesele electorale in interesul Kremlinului. Decizia a provocat o reactie furioasa din partea…


Ce parere ai despre aceasta stire?