Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jazzy Jo, dezvăluire șocantă în noua ediție Te cunosc de undeva!: „Sunt în sală părinţii mei, care nu s-au mai văzut de aproape 30 de ani!”

Publicat:

Cea mai noua gala Te cunosc de undeva!, difuzata sambata aceasta, de la 20:00, la Antena 1 o va pune pe intr-o situatie cu care nu s-a mai intalnit niciodata in viata. Artista se va bucura pentru prima oara de prezenta tatalui sau, cu care a reluat legatura dupa aproape 30 de ani, la un act artistic de-al sau.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Te cunosc de undeva, 13 aprilie 2024. Cine a caștigat cea de-a noua ediție a emisiunii. Bonusul nu a fost acordat / VIDEO

02:05, 14.04.2024 - Transformarea caștigatoare din aceasta seara a fost cea a lui Romica Tociu și a Paulei Chirila. Cei doi concurenți au obținut cel mai mare punctaj in gala cu numarul noua a sezoului cu numarul 20 Te cunosc de undeva.

Te cunosc de undeva, 6 aprilie 2024. Cine a caștigat cea de-a opta ediție a emisiunii. A fost dat bonusul de 100 de puncte: „Va felicit din toata inima!”

23:40, 06.04.2024 - In ediția din aceasta seara, de pe data de 6 aprilie 2024, a emisiunii Te cunosc de undeva de la Antena 1, sezonul 20, emoțiile au fost la cote maxime și asta pentru ca toate echipele s-au descurcat foarte bine și au reușit sa-i surprinda pe jurați. Iata cine a caștigat cea de-a opta ediție a emisiunii!

Artistul celebru pentru piesa „Dame to cosita” revine pe scena „Te cunosc de undeva”. Ce provocare au primit Emi și Cuza

13:40, 04.04.2024 - Cea mai noua gala Te cunosc de undeva!, difuzata sambata aceasta, de la 20:00, la Antena 1, le-a adus lui Emi și lui Cuza un personaj cu totul și cu totul special, dar despre care cei doi artiști au pareri diametral opuse. El Chombo, artistul care a facut ȋnconjurul lumii cu piesa „Dame to cosita” revine…

Sambata, la Antena 1, Ilona și Ristei, moment emotionant la Te cunosc de undeva! „E o mare presiune, ne vor urmari și parintii noștri și vrem sa-i facem mandri”

21:05, 29.03.2024 - Sambata aceasta, cea mai noua gala a transforming show-ului Te cunosc de undeva!, difuzata ȋncepand cu ora 20.00, la Antena 1 le-a adus o provocare de zile mari perechii de artiști formate din Ilona și Ristei. Celor doi, ruleta le-a adus unele dintre cele

Ilona Brezoianu și Florin Ristei, moment emotionant la Te cunosc de undeva! „E o mare presiune, ne vor urmari și parintii noștri”

11:10, 29.03.2024 - Sambata aceasta, cea mai noua gala a transforming show-ului Te cunosc de undeva!, difuzata ȋncepand cu ora 20.00, la Antena 1 le-a adus o provocare de zile mari perechii de artiști formate din Ilona și Ristei.

Emi și Cuza, transformare fara precedent la „Te cunosc de undeva!”: „E clar cel mai greu moment al nostru din toate sezoanele”

10:31, 28.03.2024 - Emi și Cuza fac spectacol la „Te cunosc de undeva!” și au pregatit un spectacol impresionant pentru telespectatori. Baieții de la „Noaptea Tarziu” au trecut printr-o experiența de neuitat in show-ul de la Antena 1.Cea de-a șaptea gala „Te cunosc de undeva!”, difuzata sambata aceasta, de la 20.00, la…

Alina Pușcaș, șocata de momentul Ilonei și al lui Ristei la Te cunosc de undeva! „E ilegal ca Ristei sa aiba picioarele astea!”

11:55, 22.03.2024 - Pentru cea de-a șasea gala a transforming show-ului de la Antena 1, ruleta i-a pus la grea ȋncercare pe Ilona și Ristei, oferindu-le ȋn gala de saptamana trecuta doar „?”. Astfel, cei doi au avut la dispozitie cu 3 zile mai putin pentru a-și pregati personajul, o artista despre care cei doi s-au pus…

Eliza si Zarug, provocati de un artist coreean la Te cunosc de undeva! „Imi venea sa plang si in acelasi timp sa imi dau demisia”

15:36, 08.03.2024 - Cea mai noua gala Te cunosc de undeva!, difuzata maine, de la 20:00, la Antena 1, le aduce telespectatorilor o noua serie de transformari spectaculoase si momente artistice de exceptie, dar si multe faze amuzante, ale caror protagonisti sunt cele 8 cupluri de vedete concurente.


Ce parere ai despre aceasta stire?