Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jason Statham se intoarce pe marile ecrane, in "Mecanicul 2"

Publicat:

Continuarea actiunii de succes din 2011, "Mecanicul 2" marcheaza revenirea lui în rolul lui , din 26 august, pe marile ecrane în cinematografele din toata tara.

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pensionarii vor intoarce banii cu lopata. Categoria care are dreptul la dubla recalculare. Vezi daca esti pe lista lor!

09:40, 11.05.2024 - O categorie de pensionari din Romania va ajunge, probabil, sa intoarca banii cu lopata. Cine sunt pensionarii care vor avea parte de dubla recalculare și dubla majorare a pensiei din septembrie. Cei care au avut venituri extraordinare, adica prin acord global sau prime și sporuri pentru care s-au platit…

Banc: „Ma doare rau spatele cand ma trezesc dimineața”. Continuarea te va face sa razi in hohote

14:30, 24.04.2024 - Vrei sa uiți de suparari? Relaxeaza-te și citește cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata glumele care te vor face sa razi in hohote. Nu uita ca este important sa te bucuri de clipe speciale.

Cand miroase intens a razboi, lumea (inclusiv noi) se intoarce la calculul resurselor

09:35, 20.04.2024 - S-a spus ca acest tip de raționament era definitiv depașit și ca, logic, urmau sa dispara rapid vechile și primitivele raționamente de tip militar bazate pe calculul probabilitații conflictelor in funcție de apetitul marilor națiuni pentru controlul unor noi teritorii bogate in resurse.

Cea mai batrana barza din Romania. Are 21 de ani și se intoarce, an de an, in cuibul sau din Bihor

15:00, 10.04.2024 - O barza din Bihor și-a caștigat titlul de cel mai batran exemplar din specia sa, din Romania. Are 21 de ani și se intoarce, in fiecare an, la același cuib. Masculul a fost inelat in județul Satu Mare in 2003, iar odata ajuns la maturitate s-a mutat sa-și intemeieze o familie in județul Bihor.

Banc: „Domnule, as dori sa ma casatoresc cu fiica dumneavoastra...”. Continuarea te va face sa razi copios

14:30, 23.03.2024 - Este sambata și ne-am gandit sa-ți facem ziua mai buna cu cateva glume tari. Ți-am pregatit bancul zilei, așa cum facem de fiecare data, dar și alte glume bune. Iata ce bancuri sa citești astazi!

Micovschi se intoarce la Rapid! „Și-a aratat cu adevarat valoarea”

08:00, 15.03.2024 - Claudiu Micovschi se va intoarce la vara la Rapid, club care l-a imprumutat in toamna la UTA pana in luna iunie. Deși a venit la... The post Micovschi se intoarce la Rapid! „Și-a aratat cu adevarat valoarea” appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Veste excelenta pentru Simona Halep. Se poate intoarce pe terenul de tenis!

17:15, 05.03.2024 - Fostul lider WTA Simona Halep se poate intoarce pe terenul de tenis.  Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS) a decis reducerea pedepsei de la 4 ani la 9 luni in scandalul de dopaj, anunța Antena3 CNN. TAS a mai decis anularea probei de sange din pașaportul biologic al sportivei. Halep primise o suspendare…

Protestul taximetristilor continua, in Piata Constitutiei din Bucuresti

10:21, 04.03.2024 - Aproximativ 100 de taximetristi se afla si la aceasta ora in Piata Constitutiei din Capitala. Ei au autorizatie pentru aceasta actiune si astazi, dar si pentru perioada 8-10 martie. Continuarea protestului vine dupa ce guvernul a cerut o luna pentru a analiza modificarea legislativa ceruta de acestia.…


Ce parere ai despre aceasta stire?