Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Japonezii spun că au efectuat primul transplant de plămâni unui bolnav COVID de la un donator viu

Publicat:

Femeia a suferit pe 7 aprilie o operație care a durat 11 ore, iar o echipa medicala japoneza, formata din 30 de persoane, i-a transplantat țesut pulmonar de la soțul și fiul ei. O japoneza ai carei plamani au fost grav deteriorați de COVID a primit ceea ce medicii numesc primul transplant de plamani din lume de la donatori vii la un pacient cu COVID, a informat CNN. Este cunoscut faptul ca boala COVID-19 provoaca leziuni pulmonare severe la unii pacienți, iar persoanele din intreaga lume au primit transplanturi pulmonare. Dar spitalul din Kyoto a precizat ca acest caz a fost primul in care țesutul…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Virusolog de top: „Urmeaza un tsunami masiv iminent al bolilor și deceselor COVID in randul celor vaccinați. Cineva trebuie sa spuna adevarul!”

18:30, 02.04.2024 - Argumentele autorului indica faptul ca natura va corecta aceasta greșeala, dar cu un cost substanțial pentru vieți omenești in țarile cu populație mare vaccinata. Autorul carții „The Immune Escape Pandemic” avertizeaza ca noua criza COVID „iminenta" printre cei vaccinați va provoca „haos" și „colapsul"…

'Boala carnivora', o infecție rara și grava la om, se raspandește accelerat și inexplicabil in Japonia: 517 cazuri la nivel național, alerta in Tokyo

14:01, 28.03.2024 - Japonia inregistreaza o creștere misterioasa a numarului de persoane cu sindrom de șoc toxic streptococic (STSS), o infecție bacteriana streptococica A rara, dar foarte grava, definita drept "boala carnivora", conform Rai News și The Guardian, scrie Rador Radio Romania. Autoritațile din Tokyo au…

Japonezii au creat primul ȘOARCE cu 2 tați. Viitorul copiilor creați doar de tați pare tot mai aproape

23:51, 27.03.2024 - „In ceea ce privește tehnologia, va fi posibil [la oameni] chiar și in 10 ani.” a precizat coordonatul KATSUHIKO HAYASHI.Cercetatorii de la Universitatea Osaka din Japonia au anunțat ca au reușit sa creeze pui de șoarece din ADN-ul a doi tați și nu numai ca acești pui au supraviețuit pana la varsta…

O noua boala misterioasa se raspandește rapid in Japonia. Persoanele cele mai vulnerabile la o forma severa sunt adulții sub 50 de ani

10:40, 16.03.2024 - Potrivit datelor, daca anul acesta au fost inregistrate 941 de astfel de cazuri, in primele luni ale acestui an au fost deja inregistrate aproape 400 de cazuri de infectare.Cunoscut sub numele de streptococ A, acesta poate provoca dureri in gat și, in unele cazuri, chiar deces.Persoanele cele mai vulnerabile…

O infecție bacteriana rara, dar periculoasa, se raspandește intr-un ritm record in Japonia

12:55, 15.03.2024 - Experții avertizeaza ca o infecție bacteriana rara, dar periculoasa, se raspandește intr-un ritm record in Japonia, iar oficialii se straduiesc sa identifice cauza, potrivit  The Guardian . Se preconizeaza ca numarul de cazuri din 2024 va depași numarul record de anul trecut, in timp ce crește ingrijorarea…

Japonia introduce o noua restrciție pentru turiști, cu scopul de aproteja gheișele

19:40, 12.03.2024 - In decembrie anul trecut, consiliul local din Gion a cerut primariei din Kyoto sa ia masuri impotriva unor comportamente considerate indezirabile, cum ar fi hartuirea gheiselor. "Gion nu este un parc de atractii", au declarat membrii consiliului local. Incepand din aprilie, consiliul va cere, de asemenea,…

Japonezii lanseaza pe orbita un ciudat satelit din lemn de magnolie

15:25, 18.02.2024 - Oamenii de stiinta japonezi au creat una dintre cele mai neobisnuite nave spatiale din lume – un satelit minuscul care este facut din lemn, relateaza The Guardian. Sonda LignoSat a fost construita din lemn de magnolie, care, in experimentele efectuate pe Statia Spatiala Internationala (ISS), s-a dovedit…

Ministrul Sanatații, despre refuzul vaccinurilor: „Epidemia de rujeola face victime in continuare, lumea nu ințelege”

23:35, 11.02.2024 - Nu am avut apetența deosebita in Romania pentru vaccinare antigripala. La noi au fost 1,5 milioane de doze administrate, anul asta ceva mai puțin, nu sunt suficiente ca sa oprești transmiterea gripei. Alte țari au avut mult mai mult, acolo oamenii incearca sa protejeze categoriile cele mai expuse.Numarul…


Ce parere ai despre aceasta stire?