Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Italia: Matteo Salvini ameninţă din nou că va trimite migranţi în Libia

Publicat:

Ministrul de interne italian a amenintat din nou marti ca va retrimite in Libia migranti, dintre care circa 170 se afla in prezent pe o nava la Catania, in Sicilia, sub interdictia de a debarca pe teritoriul italian, relateaza AFP.

" incepe sa-si apere serios frontierele si sa imparta povara primirii migrantilor, fie noi vom incepe sa-i retrimitem in porturile de unde au plecat", a scris pe contul sau , care este si vicepremier si lider al Ligii (extrema-dreapta).

"Italia si-a facut datoria, dar ce e prea mult, e prea mult", a conchis…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Guvernul italian critica Stellantis pentru modelul Alfa Romeo „Milano” produs in Polonia

19:30, 11.04.2024 - Ministrul italian al Industriei, Adolfo Urso, a criticat joi constructorul auto franco-italian Stellantis pentru ca primul model complet electric al marcii Alfa Romeo va fi asamblat in strainatate.

Consultari politico-diplomatice ale secretarului de stat Traian Hristea cu vice-ministrul pentru Afaceri Externe și Cooperare Internaționala italian, Edmondo Cirielli

00:11, 10.04.2024 - Continue reading Consultari politico-diplomatice ale secretarului de stat Traian Hristea cu vice-ministrul pentru Afaceri Externe și Cooperare Internaționala italian, Edmondo Cirielli at Info real.

Curiozitati despre Tunisia

11:05, 01.04.2024 - La 20 martie anul acesta, Tunisia a sarbatorit 68 de ani de la proclamarea independenței fața de Franța dupa șapte decenii și jumatate de stapanire franceza. Aceasta țara nu este doar o simpla destinație turistica, ci reprezinta o adevarata calatorie in timp și in spațiu, o experiența care are darul…

Ministrul italian al Apararii: Europa are nevoie de o strategie unitara in privința Rusiei lui Putin

19:41, 16.03.2024 - Liderii europeni trebuie sa evite „declaratii marete” si contradictorii si sa aiba mai degraba o strategie clara si unitara in privința Rusiei, a declarat ministrul italian al Apararii, Guido Crosetto.

Ministerul italian de Externe: Trimiterea de trupe NATO in Ucraina prezinta o amenințare la razboi mondial

05:15, 16.03.2024 - NATO ar trebui sa excluda posibilitatea trimiterii de trupe in Ucraina, deoarece aceasta decizie amenința inceputul celui de-al treilea razboi mondial. Ministrul italian de Externe, Antonio Tajani, a vorbit despre asta, cuvintele sale fiind preluate de RAI News 24. "Cred ca NATO nu ar trebui sa intre…

Cum vrea sa rezolve ministrul italian al Justiției problema fugarilor romani

19:30, 12.03.2024 - Ministra justiției, Alina-Ștefania Gorghiu, a avut, marți, o intrevedere cu omologul italian, Carlo Nordio, in cadrul careia au semnat o Declarație comuna privind dezvoltarea parteneriatului in domeniul justiției intre cele doua instituții.

O comuna italiana reduce taxele de salubrizare cu pana la 200 de euro pe an pentru persoanele care adopta un caine

15:20, 27.01.2024 - Primaria din Misterbianco, comuna care se invecineaza cu orasul Catania (Sicilia, sudul Italiei), a anuntat o initiativa inedita care vizeaza imbunatatirea vietii animalelor si a locuitorilor, urmand sa deduca pana la 200 de euro pe an din taxele de salubrizare pentru cei care adopta caini abandonati…


Ce parere ai despre aceasta stire?