Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Istoria se repeta! Ce MESAJ i-a transmis “socrul” lui Mutu din puscarie!

Publicat:

si urmeaza sa se casatoreasca in toamna, iar CANCAN.ro a aflat ca fotbalistul a primit binecuvantarea viitorului sau socru, care se afla dupa gratii.

Cititi mai mult pe cancan.ro

Tag-uri: LOVITURA de la KLAUS IOHANNIS pentru TOATA ROMANIA!

SPUNE-TI PAREREA

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce mesaj a transmis Antonia de la Mireasa, sezonul 9. Ieri, concurenta a fost eliminata din competiție / FOTO

14:15, 27.04.2024 - In cursul zilei de ieri, iubita lui Cristian a fost eliminata din casa Mireasa, sezonul 9. Cu lacrimi in ochi, Antonia și iubitul ei și-au luat ramas-bun. Vizibil copleșiți de durere, cei doi au fost nevoiți sa se desparta dupa ce publicul a decis ca tanara sa iasa din competiție. 

Elicopterul Ingenuity trimis de NASA pe Marte a transmis ultimul sau mesaj spre Terra. Care va fi noua lui misiune

14:40, 17.04.2024 - Micul elicopter Ingenuity, trimis de NASA pe planeta Marte, a transmis ultimul sau mesaj spre Terra si va fi utilizat de acum inainte ca o baza fixa pentru colectarea de date de pe suprafata "Planetei Rosii", a anuntat marti agentia spatiala a Statelor Unite, citata de AFP.

Prima reactie a printesei de Wales a Marii Britanii, Kate, dupa operatia avuta. Aceasta a transmis un mesaj publicului

13:00, 10.03.2024 - Kate, printesa de Wales a Marii Britanii, a multumit publicului pentru sustinere, duminica, in primul sau mesaj public de la operatia abdominala suferita in ianuarie, insotit de o fotografie in care apare alaturi de cei trei copii ai sai, potrivit Agerpres.Fotografia, realizata de sotul ei, printul…

Guvernul Romaniei a transmis un mesaj de solidaritate cu Ucraina

14:16, 24.02.2024 - Romania a fost alaturi de Ucraina inca din primele momente ale invaziei ruse și a facut eforturi constante și substanțiale pentru a veni in sprijinul țarii vecine, precum și a populației grav afectate, a transmis Guvernul Romaniei, in aceasta dimineața, cand se implinesc doi ani de la inceputul agresiunii.…

Volodimir Zelenski a transmis un mesaj despre "eforturi de pace" in timpul vizitei in Germania

13:35, 16.02.2024 - Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a ajuns in Germania, in debutul unui turneu european de pe urma caruia spera sa obțina asistența militara vitala și sa semneze acorduri bilaterale de securitate.

Xi Jinping și Peng Liyuan au transmis un mesaj elevilor și profesorilor de la US Lincoln High School

16:00, 12.02.2024 - Președintele Chinei, Xi Jinping, și soția, Peng Liyuan, au trimis un mesaj de felicitare elevilor și profesorilor de la US Lincoln High School,  cu ocazia Anului Nou chinezesc. In mesaj a fost lansata invitația de a vizita China și de a participa la proiectele de schimburi interumane, inclusiv la cel…

Radu Valcan, sarbatoritul zilei de azi! Ce mesaj i-a transmis soția sa, Adela Popescu: "E mai ceva ca..." / FOTO

13:45, 08.02.2024 - Sarbatoare mare in familia lui Radu Valcan. Astazi, pe 8 februarie 2024, prezentatorul TV implinește 47 de ani. Soția sa a fost cea care i-a facut urari inca din primele ore ale zilei. Ce i-a transmis Adela Popescu tatalui copilului ei intr-o zi atat de speciala.


Ce parere ai despre aceasta stire?