Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ispita Oana Monea, ipostaza tandră în care a apărut alături de noul ei iubit. Cât de apropiați s-au filmat pe rețelele sociale

Publicat:

Oana Monea, ispita de la sezonul 7, s-a pozat intr-o ipostaza tandra alaturi de noul ei iubit cu care are o relație foarte apropiata. Aceasta ii ține ascunsa identiatea, insa nu se feresc sa se afișeze subtil.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Baiatul care a ucis cu bata un barbat in Crangași avea pe rețelele sociale porecla "Beleaua" și se prezenta ca o persoana violenta

07:56, 17.05.2024 - Au aparut date noi despre tinerii care au ucis un barbat in plina strada in Crangași. Aceștia provin dintr-un mediu violent și inainte de atac și-au creat o reputație de oameni periculoși.

Cum arata iubitul Dariei Cuflic, fosta ispita de la Insula Iubirii. Cei doi s-au lasat pozați intr-o ipostaza tandra

11:40, 04.04.2024 - Daria Cuflic, fosta ispita de la Insula Iubirii sezonul 7, s-a afișat alaturi de noul iubit. Cei doi s-au pozat intr-o ipostaza romantica. De altfel, se pare ca tanara iubește din nou dupa „aventura” pe care a avut-o alaturi de Razvan Kovacs in Thailanda.

Incaierare crunta pe strada intre 15 adolescente, dupa o cearta de pe rețelele sociale care ar fi pornit de la un baiat

09:30, 04.04.2024 - In Galați, o cearta din mediul online s-a transformat intr-o incaierare crunta pe strada intre 15 adolescente. Doua dintre ele au fost ranite și totul se pare ca ar fi pornit de la un baiat.

Medicul chirurg Patriciu Achimaș, apel catre deputați sa susțina legea vaccinarii populatiei, in contextul creșterii cazurilor de rujeola: „Cei care se opun vaccinarii sunt victime ale acțiunilor de manipulare de pe rețelele sociale”

11:10, 27.03.2024 - Continue reading Medicul chirurg Patriciu Achimaș, apel catre deputați sa susțina legea vaccinarii populatiei, in contextul creșterii cazurilor de rujeola: „Cei care se opun vaccinarii sunt victime ale acțiunilor de manipulare de pe rețelele sociale” at Info real.

„Nu haliți vrajeli!”. Delia, a izbucnit pe rețelele sociale! Mai multe imagini cu cantareața au aparut pe internet / FOTO

10:25, 05.03.2024 - Se numara printre cele mai apreciate cantarețe de la noi din țara, insa și Delia are parte de situații neplacute. De curand, jurata de la iUmor s-a confruntat cu o situație neplacuta, dupa ce a vazut mai multe imagini cu ea, pe internet. Iata ce s-a intamplat, de fapt, dar și ce semnal de alarma a tras…


Ce parere ai despre aceasta stire?