Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ISIS foloseşte din nou un COPIL pe post de CĂLĂU. Băiatul ameninţă America înainte de a EXECUTA cu sânge rece un prizonier | VIDEO

Publicat:

1454662979 Un copil executa cu sange rece un ostatic (Sursa foto: dailymail,co.uk) ISIS a lansat o noua inregistrare video terifianta, in care un baiat tine un ostatic de cap si ameninta America inainte de a-l ucide cu sange rece.

Cu pumnalul îndreptat spre pamânt si cu ochii în camera, copilul ameninta pentru ca a furnizat arme grupurilor rebele care lupta împotriva jihadistilor în Siria. El spune: “America, acestia sunt soldatii pe care i-ai înarmat si pe care ai cheltuit pentru a lupta împotriva legii Sharia&".

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Putin amenința cu un nou razboi major: 'Vor un conflict global?' / 'Sunt state cu un teritoriu mic și cu o populație foarte densa'

17:35, 28.05.2024 - Escaladarea constanta a situației din Ucraina de catre țarile occidentale ar putea avea consecințe grave, avand in vedere paritatea nucleara dintre Rusia și Statele Unite, a declarat președintele rus Vladimir Putin.

SUA amenința cu masuri impotriva Georgiei dupa legea privind „influența straina”: „Iese direct dintr-un manual al Moscovei”

08:11, 23.05.2024 - Statele Unite examineaza "masuri" de retorsiune dupa ce Georgia a votat o lege controversata privind "influenta straina", a afirmat miercuri seful diplomatiei americane, Antony Blinken, fara a dezvalui care sunt acestea, noteaza AFP, preluata de hotnews.ro .

Pfizer obține aprobarea SUA pentru terapie genica revoluționara impotriva hemofiliei

21:20, 26.04.2024 - Gigantul farmaceutic Pfizer a anuntat vineri ca a primit aprobarea in Statele Unite pentru o noua terapie genica impotriva hemofiliei, o boala genetica rara, care provoaca sangerari spontane si excesive, informeaza AFP.

Petrecere incheiata cu o baie de sange

09:05, 21.04.2024 - Doua persoane au fost ucise si alte opt ranite cu focuri de arma in timpul unei petreceri de cartier in orasul Memphis din statul american Tennessee (sud-est). Doua persoane au fost gasite decedate la fata locului, a comunicat politia locala pe platforma X, precizand ca unul din cei sase raniti este…

SUA si Marea Britanie anunta noi sanctiuni impotriva Iranului dupa atacul cu rachete si drone asupra Israelului

19:55, 18.04.2024 - Statele Unite au anuntat joi noi sanctiuni impotriva Iranului, vizand productia de drone, dupa atacul acestuia asupra Israelului, iar presedintele american Joe Biden a declarat ca liderii G7 s-au angajat sa actioneze impreuna pentru a spori presiunea economica asupra Teheranului. La randul sau, Marea…

Biden i-a spus lui Netanyahu ca SUA nu va susține un contraatac israelian impotriva Iranului

08:15, 14.04.2024 - Președintele Biden i-a spus premierului israelian Benjamin Netanyahu, in timpul unei convorbiri telefonice de sambata, ca Statele Unite nu vor sprijini niciun contraatac israelian impotriva Iranului, a declarat pentru Axios un oficial de rang inalt de la Casa Alba.

Cine este Nicolae Miu, romanul acuzat ca a ucis cu sange rece un adolescent de 17 ani și a ranit alți patru

14:46, 12.04.2024 - Procesul in care un inginer roman stabilit in Statele Unite este acuzat de crima starneste un val de emotie in toata America. Nicolae Miu a ucis un adolescent și a ranit alți patru, insa sustine ca a fost in legitima aparare. Procurorul l-a prezentat insa ca pe un asasin cu sange rece.

INTELIGENȚA ARTIFICIALA SUA și Marea Britanie au convenit asupra un acord istoric referitor la inteligența artificiala

18:25, 03.04.2024 - Statele Unite și Marea Britanie semneaza un acord inovator pentru colaborarea in evaluarea și gestionarea riscurilor asociate cu inteligența artificiala, subliniind un efort comun in reglementarea și securitatea tehnologiilor AI. The post INTELIGENȚA ARTIFICIALA SUA și Marea Britanie au convenit asupra…


Ce parere ai despre aceasta stire?