Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Irina Vlah sparge gheața: Pe 16 noiembrie voi face primul pas pentru unirea opoziției. Să readucem încrederea oamenilor în propria țară

Publicat:

Fosta bașcana a Gagauziei, , a declarat ca pe 16 noiembrie „va face primul pas pentru unirea opoziției”. „Cei care astazi stau pe valize trebuie sa auda și sa vada argumentele pentru care ar trebui sa ramana in Moldova”, a notat politiciana.

„Doar in ultimii doi ani, „timpurile bune” i-au determinat pe inca o suta de mii de oameni sa paraseasca Moldova. Reflectați asupra acestor cifre. In cautarea unei vieți mai bune, populația din mai multe raioane a parasit țara. Nu are sens sa ne intrebam de ce se intampla aceasta - oricum ințelegem totul perfect.

Intrebarea principala și…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Antonio Del Donno: „De la Roma la Iași – unirea liniilor intre doua sau mai multe puncte”

11:05, 07.05.2024 - Muzeul Unirii din cadrul Complexului Muzeal Național „Moldova” Iași, in parteneriat cu BEC Artem și Archivio „Antonio Del Donno” cu sediul la Roma, invita publicul sa viziteze, in perioada 10 mai – 14 iunie 2024, expoziția Antonio del Donno: „De la Roma la Iași – unirea liniilor intre doua sau mai multe…

Irina Vlah, ingrijorata de situația din țara, dupa valul de crime: Faceti ceva ca oamenii sa se simta in siguranta, macar in propria lor curte

13:10, 24.04.2024 - Președinta Asociației „Platforma Moldova”, Irina Vlah, continua campania „Vocea Poporului” prin țara, in cadrul careia discuta cu oamenii. Inchiderea școlilor, spitalelor și situația criminogena, printre problemele care ingrijoreaza societatea in ultima perioada.

Oamenii lui Ilan Șor fac congres la Moscova. Participa toți sateliții politici ai oligarhului fugar

19:45, 21.04.2024 - Oamenii lui Ilan Șor au organizat un așa-zis congres al ”Opoziției moldovene” la Moscova pentru ca in Moldova ei ar fi oprimați. Agenția TASS relateaza pe larg ce susțin ei și de ce au ales Moscova:

Gagauzia și-ar putea proclama independența, daca Moldova dorește sa se uneasca cu Romania - Analiza

06:31, 11.04.2024 - Sumar: Gagauzia, o mica regiune autonoma prorusa, formata din creștini de origine turca, afirma ca iși va exercita dreptul de a se separa și de a forma un stat independent in cazul in care Moldova devine parte integranta a Romaniei - Dorința Chișinaului de aderare la UE și presiunile crescande…

(video) Maia Sandu, despre vizitele Evgheniei Guțul la Moscova: „Cei care merg in Rusia sustin razboiul și uciderea oamenilor”

10:50, 10.04.2024 - Președinta Maia a venit cu un comentariu privind vizitele bașcanei Gagauziei, Evghenia Guțul, la Moscova. „Oamenii din Comrat, care merg acolo, cred ca acest razboi și uciderea unor oameni nevinovați, este normal”, a declarat șefa statului intr-un interviu pentru Nokta .

O alta moldoveanca ar fi fost ranita in atacul terorist de la Moscova. Irina Vlah: Se afla acum intr-o instituție medicala

13:00, 27.03.2024 - O femeie originara din Moldova ar fi fost ranita in urma atacului terorist de la Moscova, Federația Rusa. Aceasta ar fi internata intr-o instituție medicala din capitala rusa, a anunțat pe rețele fosta bașcana a Gagauziei, Irina Vlah, potrivit careia femeia ar putea fi chiar din autonomie.

Acțiune de protest a opoziției in fața sediului CEC din Moldova

16:51, 20.03.2024 - Deputații din partea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor și susținatorii acestora au organizat o acțiune de protest in fața sediului Comisiei Electorale Centrale impotriva inițiativei partidului de guvernamint de a implementa proiectul-pilot de votare prin corespondența in SUA și Canada. Aceștia…

Irina Vlah lanseaza campania „Vocea Poporului”: „Guvernarea traiește intr-o lume paralela, nu cunoaște deloc adevaratele griji ale oamenilor”

14:20, 28.02.2024 - Asociația obșteasca „Platforma Moldova” lanseaza campania naționala „Vocea Poporului”, ce are ca scop transmiterea informațiilor despre problemele oamenilor catre autoritațile Republicii Moldova. Despre aceasta a anunțat președinta Asociației, Irina Vlah, astazi, in cadrul unui briefing de presa.


Ce parere ai despre aceasta stire?