Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Irina Deaconescu, de urgență cu fiica la spital noaptea trecută. Întreaga familie, stări de rău: ”Mă rog la Dumnezeu să fie bine”

Publicat:

a trecut prin clipe cumplite seara trecuta, asta dupa ce de cateva zile fiica sa se simte rau, dar și ea și intreaga familie. In noaptea aceasta ea a ajuns cu micuța de urgența la spital.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nascut de Paște: bucurie pentru o familie din Alba. Un baiețel a venit pe lume, de sarbatori, la spitalul din Alba Iulia

19:35, 05.05.2024 - Nascut de Paște: bucurie pentru o familie din Alba. Un baiețel a venit pe lume, de sarbatori, la spitalul din Alba Iulia Nascut de Paște, in Alba: Se spune ca daca te nasti in prima zi de Paste, vei avea noroc in viata. La Spitalul Judetean de Urgenta din Alba Iulia a venit pe lume, in dimineața zilei…

Sofer de autobuz, bagat in spital de un pasager

17:56, 29.04.2024 - Soferul unui autobuz de transport in comun din Timisoara a fost lovit de un pasager, in urma unui conflict izbucnit intre cei doi. Soferul a suferit o fractura de șold și a fost operat de urgența. Politistii il cauta pe agresor. Incidentul a avut loc pe strada Martirilor, unde intoarce autobuzul Expres…

Rețeta de prajitura cu prune și miere. Desert de post pentru intreaga familie

23:40, 23.04.2024 - Iți dorești sa pregatești ceva delicios pentru tine și cei dragi, dar nu știi ce sa faci? Daca da, ești in locul potrivit, pentru ca noi iți prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu prune și miere. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Caz șocant in Timișoara! Zeci de elevi au fost duși de urgența la spital, cu simptome de infecție: ”Toata noaptea am...”

10:31, 03.04.2024 - Alerta in Timișoara! Zeci de elevi au fost duși de urgența la spital, cu simptome de intoxicație. Nu se știe de la ce a pornit totul, insa parinții sunt panicați și ingrojorați pentru santatea copiilor. Mai mulți profesori au aceleași simptome și nevoie de ingrijiri medicale.

Gabriela Cristea, de urgența la spital cu fiica cea mare, Victoria. Ce s-a intamplat cu micuța: „Sunt destul de multe cazuri” / VIDEO

09:50, 01.04.2024 - Weekend-ul acesta nu a fost unul tocmai pe placul Gabrielei Cristea, iar asta pentru ca celebra prezentatoare TV de la Antena Stars a ajuns de urgența la spital cu fiica cea mare, Victoria. Iata ce s-a intamplat cu micuța, dar și cum se simte acum!

Gabriela Cristea a ajuns de urgența la spital cu Victoria, fiica ei. Ce s-a intamplat și ce a povestit in mediul online

17:55, 31.03.2024 - Gabriela Cristea a avut o zi de sambata neașteptata, fiind nevoita sa faca fața unei situații delicate. Ea a povestit ca fiica ei, Victoria, a avut parte de momente dificile, manifestand episoade de voma, motiv pentru care au decis sa se prezinte imediat la spital pentru un consult medical.

Cristina Spatar, de urgența la spital. Cum s-a recuperat vedeta dupa infecția la ochi: „Ma trezeam noaptea de durere...

17:05, 09.03.2024 - Cristina Spatar a trecut prin clipe cumplite, dupa ce s-a trezit ca a facut o infecție la ochi. Vedeta a ajuns de urgența la spital și abia dupa o lunga perioada de tratament, a putut spune ca s-a vindecat.

Langa noi: O familie intreaga a ajuns la spital dupa un accident care a avut loc la Suceava

09:50, 17.02.2024 - Langa noi: O familie intreaga a ajuns la spital dupa un accident care a avut loc la Suceava Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca pe DN 17 Suceava-Beclean, la ieșire din localitatea Campulung Moldovenesc, județul Suceava, a avut loc un accident rutier produs intre…


Ce parere ai despre aceasta stire?