Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

IPJ Arad caută șefi de post pentru Posturile de Poliție Macea, Ususău și Șagu

Publicat:

IPJ Arad a scos la concurs trei funcții de conducere vacante de șef de post I la Posturile de Poliție Macea, Ususau și Șagu. Anunțurile... The post IPJ Arad cauta șefi de post pentru Posturile de Poliție Macea, Ususau și Șagu appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Poliția aradeana „cauta” colegi noi

15:15, 27.04.2024 - Inspectoratul de Poliție a Județului (IPJ) Arad a lansat un anunț privind admiterea la unitațile de invațamant postliceal din subordinea MAI – sesiunea aprilie-iulie 2024... The post Poliția aradeana „cauta” colegi noi appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Concurs pentru incadrare directa la ISU Alba. Sunt disponibile 5 posturi

11:30, 26.04.2024 - La nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgența „Unirea” al județului Alba s-a demarat procedura de ocupare  prin incadrare directa pentru 5 posturi de execuție, astfel: 1 post de ofițer specialist I in cadrul Inspecției de Prevenire – Control și activitați preventive; 1 post de ofițer specialist…

DALIA deschide 8 noi cabinete pentru copiii cu boli grave și cauta terapeuți pentru cei mici

08:36, 17.04.2024 - Mai mult, pentru mai bine și pentru mai mulți copiii e planul Centrului de recuperare pediatrica DALIA. A trecut mai bine de un an de... The post DALIA deschide 8 noi cabinete pentru copiii cu boli grave și cauta terapeuți pentru cei mici appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Poliția Romana, avertisment cu privire la anunțurile inșelatoare care circula pe internet

18:30, 08.04.2024 - Poliția Romana ii sfatuiește pe romani sa fie „deștepți” și sa verifice anunțurile de pe internet care indeamna la investiții. „Fii deștept! Nu zice nimeni sa nu investești! Dar cand, la final, primești doar apa pentru flori, inseamna ca ai fost… pacalit!”, scrie Poliția Romana pe Facebook. Poliția…

Enola Day – Ce cauta Codruța Kovesi la Pecica?

07:40, 15.03.2024 - Bagatorul de seama și șugubațul nr 1 al Aradului – vorbesc de Arpi Nistor, desigur – mi-a trezit o amintire atunci cand, legat de ”vizita”... The post Enola Day – Ce cauta Codruța Kovesi la Pecica? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Pola Zilei: Ce cauta Tehnodomus in Piața Catedralei?

09:05, 02.03.2024 - Intrebarea ne-a venit in minte dupa ce am aflat ca s-au apucat sa refaca pentru a treia oara trotuarul de langa catedrala. Pe langa cea... The post Pola Zilei: Ce cauta Tehnodomus in Piața Catedralei? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Targoviște: Mavexim face angajari! Vezi ce posturi se cauta

17:25, 19.02.2024 - Mavexim SRL, dealer autorizat Dacia și Renault, dorește sa-și mareasca echipa! Compania a deschis o noua runda de angajari in aceasta perioada, pentru punct de lucru aflat pe Aleea Manastirii. Posturile disponibile:  -inginer autovehicule rutiere; -consilieri vanzari; -consilieri service; -mecanici…

UTA vrea confirmarea victoriei cu Sepsi, „U” cauta revenirea dupa infrangerea de la Iași

12:26, 04.02.2024 - UTA s-a intors la Cluj Napoca pe arena pe care nu demult juca un meci considerat „acasa” cu Universitatea Craiova. A fost 2-2 atunci, un... The post UTA vrea confirmarea victoriei cu Sepsi, „U” cauta revenirea dupa infrangerea de la Iași appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?