Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ionuţ Stroe: Mă aştept ca toate forţele politice să susţină candidatura lui Klaus Iohannis la șefia NATO

Publicat:
Ionuţ Stroe: Mă aştept ca toate forţele politice să susţină candidatura lui Klaus Iohannis la șefia NATO

Purtatorul de cuvant al PNL, deputatul , spune despre candidatura presedintelui pentru functia de secretar general al NATO ca este un mare castig pentru Romania, precizand ca se așteapta ca „toate fortele politice sa il sustina”. „Șefia NATO ar reprezenta pentru noi, romanii, un moment istoric, unul de maturizare si recunoastere”, a mai spus Stroe, potrivit News.ro. 

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Kelemen Hunor submineaza ambițiile lui Iohannis la șefia NATO

19:10, 18.04.2024 - Candidatura președintelui Klaus Iohannis la șefia NATO este amenințata chiar din interiorul Romaniei. Șeful UDMR, Kelemen Hunor, a indicat ca nu crede ca este „vorba de Romania“, cand candideaza Iohannis.

Liderul PNL Cluj, dupa anunțul lui Iohannis privind candidatura pentru șefia NATO: „Este momentul ca Romania sa-și asume o responsabilitate mai mare in cadrul Alianței”

10:20, 13.03.2024 - Europarlamentarul Daniel Buda considera ca, experiența și pregatirea președintelui Klaus Iohannis, insoțite de calitațile sale personale, il fac un candidat potrivit pentru aceasta poziție cruciala.

Ionuț Stroe: Candidatura lui Klaus Iohannis la șefia NATO este un obiectiv de țara al Romaniei

10:05, 13.03.2024 - Purtatorul de cuvant al PNL, deputatul Ionut Stroe afirma despre candidatura Presedintelui Klaus Iohannis pentru functia de Secretar General al NATO ca este in primul rand o veste extraordinara si un mare castig pentru Romania, iar sefia NATO ar reprezenta pentru noi, romanii, un moment istoric, unul…

Daniel Buda, liderul PNL Cluj, despre anunțul președintelui privind candidatura pentru șefia NATO. „A venit momentul ca Romania sa-și asume o responsabilitate mai mare in cadrul Alianței”.

09:55, 13.03.2024 - Liderul PNL Cluj, Daniel Buda, este de parere ca președintele Klaus Iohannis este un „candidat potrivit” pentru șefia NATO, iar Romania ar putea sa-și asume o responsabilitate mai mare in cadrul Alianței.

Ciuca, dupa ce Iohannis și-a anunțat candidatura la șefia NATO: E sprijinita de tot ce a realizat Armata Romana in acesti 20 de ani

17:50, 12.03.2024 - Nicolae Ciuca a reacționat la scurt timp dupa anunțul lui Klaus Iohannis privind candidatura sa pentru funcția de secretar general al NATO. „Aceasta candidatura este sprijinita de tot ceea ce a realizat Armata Romana in acești 20 de ani, de eforturi pe care le-a facut Armata Romana și Romania,” a precizat…

Stroe, despre o propunere a președintelui Iohannis pentru șefia NATO: Are suficienta expertiza și experiența

20:10, 23.02.2024 - Purtatorul de cuvant al PNL, Ionuț Stroe, a explicat pentru „Adevarul” ca ar fi onorant pentru Romania sa aiba un reprezentant la nivelul celei mai inalte funcții din NATO, in contextul in care in spațiul public au aparut informații cu privire la o propunere a președintelui Klaus Iohannis.

CTP, intrebarea de 1000 de puncte pentru Klaus Iohannis, dupa ce și-a depus candidatura la șefia NATO

13:30, 23.02.2024 - Gazetarul Cristian Tudor Popescu il intreaba pe Klaus Iohannis, dupa ce actualul președinte și-a depus candidatura la funcția de secretar general al NATO, daca iși va mai pastra blocat și postul de profesor la liceul din Sibiu. Citește și: Romania și-a anunțat partenerii din NATO ca il propune pe…

Mihai Constantin, intrebat daca Romania il propune pe Klaus Iohannis la șefia NATO: „Nu am date pentru a comunica”

20:35, 22.02.2024 - Purtatorul de cuvant al Guvernului, Mihai Constantin, a afirmat, joi, intrebat daca Romania a notificat aliatii ca il nominalizeaza pe presedintele Klaus Iohannis pentru functia de secretar general al NATO, ca in numele Guvernului nu are date pentru a comunica pe acest subiect.


Ce parere ai despre aceasta stire?