Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ionuț Cercel își sărbătorește ziua de nume. Ce urare emoționantă i-a făcut soția lui, Sabina: „George al meu!” / FOTO

Publicat:

Este zi de sarbatoare in familia Cercel și asta pentru ca Ionuț Cercel iși sarbatorește ziua de nume. , iar cu ocazia acestei zile speciale, , soția cantarețului de manele, i-a facut o urare emoționanta acestuia. Iata ce a postat soția artistului pe rețelele personale de socializare!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mihai Petre iși sarbatorește ziua de naștere! Ce mesaj de dragoste i-a transmis soția lui, Elwira Petre: ”Barbatul vieții mele”

13:35, 28.03.2024 - Mihai Petre iți sarbatorește ziua de naștere! Dansatorul petrece aceasta zi importanta alaturi de familia lui. Elwira Petre și-a emoționat soțul inca de la primele ore ale dimineții, cu un mesaj emoționant de iubire. Iata ce urare i-a facut intr-un moment special!

Razvan Kovacs de la Insula Iubirii iși sarbatorește ziua de naștere. Ce urare speciala i-a facut soția lui, Ema Oprișan / FOTO

13:50, 21.03.2024 - Razvan Kovacs iși sarbatorește ziua de naștere in aceasta zi speciala, pe data de 21 martie 2024. Cu ocazia acestei zile, soția lui, Ema Oprișan, i-a facut o urare emoționanta pe rețelele de socializare. Iata ce a postat fosta concurenta de la Insula Iubirii!

Adela Popescu, revedere emoționanta cu Radu Valcan! Soția prezentatorului Insula Iubirii a calatorit pana in Thailanda / FOTO

12:10, 18.03.2024 - Adela Popescu i-a facut o surpriza de proporții lui Radu Valcan! Soția prezentatorului de la Insula Iubirii și-a dorit cu orice preț sa il vada, astfel ca a luat avionul și a calatorit din București pana in Thailanda. Revederea dintre cei doi a fost de-a dreptul emoționanta!

Regina Camilla, omagiata cu o papușa Barbie unicat

15:30, 13.03.2024 - In semn de recunoastere a activitatii sale de sustinere a organizatiei Women Of The World (WOW) Foundation in calitate de presedinte al acesteia, regina Camilla a primit o papușa Barbie unicat. Papușa a fost imbracata la fel ca regina Camilla: o rochie albastra de Fiona Clare, o pelerina neagra de Amanda…

Ionuț și Sabina Cercel au implinit 8 ani de relație. Postarea emoționanta facuta de soția artistului: „Langa tine am invațat...”

10:55, 10.03.2024 - Este zi de sarbatoare in familia Cercel! Ionuț și Sabina Cercel au implinit 8 ani de relație. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, soția cantarețului de manele a facut o postare emoționanta prin intermediul rețelelor de socializare. Iata ce a publicat partenera de viața a artistului!

Nikolas Constantin, surpriza emoționanta pentru soția lui: „Te iubesc!”. Anda și-a sarbatorit ziua de naștere / VIDEO

15:31, 13.02.2024 - Este o zi frumoasa in familia lui Nikolas Constantin și asta pentru ca el iși sarbatorește soția. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, cantarețul de manele i-a facut Andei o surpriza emoționanta. Iata ce i-a pregatit artistul partenerei lui de viața, dar și ce postare a facut acesta prin intermediul…

Ionuț Cercel iși sarbatorește soția. Ce urare speciala i-a facut Sabinei: „De fericire ne bucuram unul de altul”

09:40, 09.02.2024 - Este zi de sarbatoare in familia lui Ionuț Cercel și asta pentru ca artistul o celebreaza pe soția lui. Cu ocazia acestei zile extrem de speciala, artistul i-a facut o urare emoționanta Sabinei. Iata ce a postat cantarețul de manele pe rețelele de socializare pentru partenera lui de viața!


Ce parere ai despre aceasta stire?