Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ion Iliescu, REACȚIE FABULOASĂ după moartea Regelui Mihai: „Relația noastră NU a fost simplă”

Publicat:

a oferit cea mai așteptata reacție dupa moartea . Fostul președinte și-a manifestat tristețea și cossidera ca suveranul este un exemplu de partiotism pentru toata lumea.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

FOTO Revista franceza Charlie Hebdo starnește noi controverse pe planeta: 'Dumnezeu exista' – reacție la moartea președintelui iranian

00:50, 24.05.2024 - Revista satirica franceza Charlie Hebdo a dedicat coperta noului sau numar accidentului aviatic in care președintele iranian Ebrahim Raisi a murit.„Dumnezeu exista. El scapa de mullahi”, se arata in mesaj. Fotografia arata un deget (cu aluzie la Dumnezeu) care apasa elicopterul.

George Simion, reacție dura la adresa primarului drogat: Membrii AUR sunt amenințați cu moartea

08:51, 21.05.2024 - "Membrii noștri sunt atacați pe strazi, la propriu. Corturile noastre sunt sfașiate și este frica mare incat in unele locuri nu ne-au lasat sa candidam. Candidații noștri sunt amenințați cu moartea prin toata țara. Chiar ieri, o tanara de 24 de ani, o susținatoare AUR, a fost lovita cu mașina in mod…

Prima reacție a Arinei Sabalenka, dupa moartea lui Konstantin Koltsov: „E o tragedie inimaginabila, chiar daca nu mai eram impreuna”

10:25, 21.03.2024 - Arina Sabalenka a avut pe Instagram o prima reactie, miercuri seara, dupa moartea lui Konstantin Koltsov, survenita luni la Miami. Jucatoarea belarusa a vorbit despre o „tragedie inimaginabila” si a confirmat ca ea si Konstantin Koltsov nu mai formau un cuplu, transmite digi24.ro.

Prima reacție a Arynei Sabalenka, dupa moartea lui Konstantin Koltsov: „E o tragedie inimaginabila, chiar daca nu mai eram impreuna”

08:46, 21.03.2024 - Aryna Sabalenka a avut pe Instagram o prima reactie, miercuri seara, dupa moartea lui Konstantin Koltsov, survenita luni la Miami. Jucatoarea belarusa a vorbit despre o „tragedie inimaginabila” si a confirmat ca ea si Konstantin Koltsov nu mai formau un cuplu, transmite News.ro.

Aryna Sabalenka rupe tacerea - Prima reacție dupa moartea celui care i-a fost iubit

08:46, 21.03.2024 - Aryna Sabalenka și Konstantin Koltsov au format timp de trei ani un cuplu, iar a doua jucatoare de tenis a lumii a oferit o prima reacție pe Instagram, dupa ce fostul hocheist a murit luni la Miami.

Macron nu exclude o operațiune terestra a Franței, impotriva Rusiei: „Nu avem o mare putere in fața noastra, e doar o putere medie cu arme nucleare”

07:55, 17.03.2024 - Președintele francez Emmanuel Macron considera ca este posibila desfașurarea unei operațiuni la sol in Ucraina, impotriva Rusiei. El a menționat ca nu dorește acest lucru și „nu il va iniția”, intr-un material publicat de cotidianul francez Le Parisien.„Poate ca, la un moment dat, și nu vreau acest…

Rafuiala cu maceta și amenințari cu moartea: din cauza unei verze dintr-un supermarket, trimis direct la inchisoare

09:40, 13.03.2024 - Un tanar din Iași a fost condamnat la inchisoare, cu executare, dupa un incident care a escaladat rapid. Amenințari cu moartea și atacuri cu maceta, avand ca mar al discordiei o simpla... varza.  La Iași, un tanar a fost condamnat la inchisoare in urma unui incident aparent absurd, pornit…

ion Iliescu, in doliu la moartea prietenului Dinu Sararu

22:55, 02.03.2024 - Ion Iliescu, in doliu la moartea prietenului Dinu Sararu Fostul președinte Ion Iliescu a reacționat dupa ce scriitorul Dinu Sararu a murit.  Nascut la 30 ianuarie 1932, in Ramnicu Valcea, județul Valcea, el a fost și un publicist de excepție, incurajand permanent tinerii colegi de breasla, oferind…


Ce parere ai despre aceasta stire?