Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ioana Ignat țintește cât mai sus. Fosta concurentă de la “Vocea României” vrea colaborări cu Eminem și Timberlake

Publicat:

A participat la , are piese cu milioane de vizualizari pe YouTube și o cariera muzicala in ascensiune. s-a dedicat 100% pasiunii pentru muzica și țintește cat mai sus. A șoptit pentru Perfecte.ro cu cine iși dorește colaborari.

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iulia Albu, cu parul brunet și ciufulit. La ce look neașteptat a apelat fosta concurenta de la America Express

13:25, 09.05.2024 - Iulia Albu a facut senzație in mediul online cu o fotografie ce a atras toate privirile fanilor. Criticul de moda s-a afișat pe rețelele sociale cu o peruca bruneta și cu parul ciufulit. Noul look la care a apelat i-a luat prin surprindere pe internauți.

Iuliana Pepene face Paștele singura. De ce a luat aceasta decizie fosta concurenta de la America Express

21:01, 03.05.2024 - Poate v-ați gandit ca vedetele din showbizul romanesc au mereu planuril facute pentru diferite evenimente, dar nu este mereu așa! Iuliana Pepene marturisește ca va petrece de una singura Sarbatorile Pascale, alegand sa gateasca preparatele preferate, in timp ce are mare grija de silueta sa.

Mellina, fosta concurenta Survivor Romania 2021, despre Survivor All Stars: „Ganduri contradictorii” VIDEO EXCLUSIV

10:10, 03.05.2024 - Mellina a devenit cunoscuta in urma cu mai mulți ani, cand a lansat piesa „Poza de album” alaturi de Vescan. Piesa a devenit hit, iar pe Youtube a strans ,pana in prezent , nu mai puțin de 80 de milioane de vizualizari.  In 2021, vedeta a participat la Survivor Romania, in echipa Razboinicilor, iar…

Bia Khalifa are probleme cu legea. Ce fapte a comis fosta concurenta iUmor

12:25, 27.04.2024 - Bia Khalifa, fosta concurenta iUmor, are acum probleme cu legea. Tanara in varsta de 24 ani a fost implicata in mai multe conflicte de-a lungul anilor și a mai avut probleme cu legea și in trecut.

Mireasa sezonul 3. Ce a postat Maria Roman dupa problemele cu soțul. Fosta concurenta trece prin momente dificile

11:56, 21.04.2024 - Problemele continua pentru Maria Roman, dupa ce soțul ei a fost dat disparut. Fosta concurenta de la Mireasa nu a mai spus nimic despre intreaga situație, dar a postat o melodie prin care da de ințeles ca sufera.

O fosta caștigatoare de la „Vocea Romaniei”, marturie dureroasa despre experiența nașterii: „A fost foarte traumatizanta. Cadrele medicale injurau, vorbeau foarte urat!”

19:05, 18.04.2024 - Cristina Balan, artista care in 2015 a caștigat marele trofeu la „Vocea Romaniei”, a povestit experiența traumatizanta pe care a trait-o in urma cu 10 ani, atunci cand a nascut intr-un spital din București. Artista are o poveste de viața impresionanta. Cantareața a nascut acum 10 ani, intr-un spital…

Bie Adam, fosta concurenta la America Express, iși sarbatorește mama. Cum a surprins-o pe Mikey, de ziua ei de naștere: „Sa iși ia ce vrea ea” / VIDEO

15:25, 05.04.2024 - Este un moment special in familia Biancai Adam. Fosta concurenta de la America Express iși sarbatorește mama, așa ca nu avea cum sa nu ii fie alaturi. Și-a dorit sa o surprinda de ziua ei de naștere, chiar daca, inițial, a mințit-o pe Mikey și i-a spus ca nu va ajunge in Craiova astazi.

Chefi la cuțite, 1 aprilie 2024. Evelyn Balu, povestea de viața care i-a uimit pana și pe jurați. Ce a spus despre fosta casnicie

23:25, 01.04.2024 - Evelyn Balu i-a uimit pe jurați cu povestea dureroasa de viața pe care a spus-o in ediția 6 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 1 aprilie. Concurenta le-a spus chefilor cum a ajuns sa fie o victima a violenței domestice.


Ce parere ai despre aceasta stire?