Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ioana Ginghină, nuntă cu peripeții. De ce a venit Poliția de 3 ori la petrecere: „Bănuim cine i-a chemat” VIDEO

Publicat:

Actrița Ioana Ginghina, care s-a casatorit civil, in weekend, cu iubitul sau, , a povestit prin ce peripeții a trecut la petrecere. Distracția a avut loc in curtea casei artistei, intr-un cadru intim, alaturi de rude și cațiva prieteni.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

(VIDEO)Amenzi dupa ce o nunta a blocat circulația, in Teleorman

19:51, 12.05.2024 - Doua amenzi in valoare totala de 12.000 de lei au fost date de politisti, dupa ce circulația in localitatea Buzescu a fost blocata de o nunta, a anuntat IPJ Teleorman. „Cei doi organizatori, barbati, au fost sanctionati contraventional conform OG nr 43/1997 R privind regimul juridic al drumurilor cu…

Petrecere de 1 Mai incheiata cu bataie, la Vama Veche. Poliția ii cauta pe faptași

15:31, 02.05.2024 - O petrecere la malul marii, de 1 Mai, s-a incheiat cu bataie la Vama Veche. In imaginile surprinse de martori, se poate observa cum mai mulți tineri se lovesc reciproc. Poliția anunța ca a deschis un dosar penal și ii cauta pe participanți, scrie news.ro.

(video) Scandal in curtea unui bloc de la Ciocana: Locatarii s-au luat la harța cu politia, care a chemat evacuatorul pentru mai multe masini parcate neregulamentar

21:55, 17.04.2024 - Scandal in curtea unui bloc de locuit de la Ciocana. Potrivit mai multor imagini pe publicații pe rețele, dar și declarațiilor martorilor oculari, locatarii s-au luat la cearta cu poliția, din cauza mașinilor parcate neregulamentar.

Alerta la o catedrala din Franța. De ce a venit poliția

11:06, 28.03.2024 - Catedrala din Strasbourg, edificiu turistic și emblematic al acestui oraș din estul Franței, a fost evacuata pentru scurt timp, miercuri dupa-amiaza, in urma unei false amenințari cu bomba. Potrivit unei surse din politie, masura evacuarii a fost luata in urma unui apel telefonic neidentificabil, primit…

Hore grecești ca la nunta langa pacienții oncologi, la spitalul Colțea. Managerul: „Daca pacientii erau deranjati, sunau la 112”

09:55, 18.03.2024 - Petrecere cu hore și muzica greceasca la spitalul Colțea. Managerul se apara si spune ca n-a gresit cu nimic: Spitalul Coltea din Capitala e in centrul unui scandal, dupa ce in mediul online au aparut imagini si filmulete de la o petrecere organizata acolo. La implinirea a 320 de ani de la inființarea…

Nunta de coșmar pentru o tanara mireasa: soacra i-a aruncat vopsea pe rochie și i-a furat pașaportul

22:55, 28.02.2024 - Visul unei tinere de a avea o nunta perfecta s-a transformat in coșmar dupa ce persoane angajate de familia mirelui au aruncat vopsea roșie pe ea chiar inainte de a merge la altar. Apoi, au trimis Poliția la nunta și au furat pașapoartele mirilor.

Cadavrul unui barbat, gasit intr-un șanț, langa Soroca: O trecatoare a chemat poliția

12:31, 19.02.2024 - Cadavrul unui barbat de 40 de ani, din satul Tatarauca-Noua, a fost depistat intr-un șanț de scurgere a apei, la ieșirea din orașul Soroca. Corpul neinsuflețit a fost observat de o trecatoare, care a anunțat imediat poliția.


Ce parere ai despre aceasta stire?