Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ioana Condea, prahoveanca batuta de un proxenet in Germania, a murit dupa 4 ani de coma

Publicat:

, fata din Campina care a stat patru ani in coma dupa ce a fost batuta de un proxenet in Germania, a decedat.  Ioana avea 24 de ani și a decedat pe 13 ianuarie. Se afla la o clinica din Germania care aparținea de o biserica, iar autoritațile germane le-au comunicat parinților fetei decesul abia astazi, 23 ianuarie. Parinții fetei au acum nevoie de 5.000 de euro pentru a aduce trupul in țara. Fata a plecat in Germania in toamna anului 2014, chemata de prietena ei, . Ioana le-a spus parinților ei ca merge sa se angajeze la un azil de batrani din Germania. A ajuns insa sa…

Citeste articolul mai departe pe ph-online.ro…  

Sursa articol: ph-online.ro


Stiri pe aceeasi tema

Caștigurile uriașe ale unui proxenet care și-a obligat concubina sa se prostitueze in Germania. Pe ce a cheltuit banii

14:25, 14.05.2024 - Un proxenet din comuna Berevoești, ruda cu mai mulți foști stapani de sclavi, a fost condamnat in prima instanța la inchisoare dupa ce și-a obligat concubina cu care avea doi copii sa se prostitueze in trei orașe din Germania. Mai mult, barbatul a batut-o in repetate randuri pe concubina.

O fetița de nici doi ani a murit dupa ce a inghițit bilute magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru parinti: ”Sa nu cumpere asa ceva...”

12:50, 25.04.2024 - O fetita in varsta de un an și opt luni a murit, dupa ce a ingerat cateva bilute magnetice. Parinții micuței sunt din Romania, insa de mai bine de un deceniu este stabilita in Germania. Ce mesaj a transmis mama copilului pentru dupa tragedia petrecuta in familia ei.

Naomy, cel mai cunoscut transgender din Romania, a murit la 47 de ani. Se afla in coma, intr-un spital din Germania

09:00, 20.04.2024 - Naomy, cel mai cunoscut transgender din Romania, a murit la 47 de ani. A suferit un AVC, a intrat in coma si a fost internata intr-un spital din Dortmund, Germania. Vestea trista a fost data de Antonella Lerca Duda, prietena lui Naomy. Naomy a murit la 47 de ani Cantareața transgender care a participat…

A decedat Costel Corduneanu, unul dintre legendarii interlopi ai Romaniei

12:35, 15.04.2024 - Costel Corduneanu, supranumit unul dintre „legendarii” interlopi ai Romaniei, a murit luni, 15 aprilie 2024. El se afla internat de saptamani bune la spitalul din Tg. Mures, dupa ce a suferit o interventie chirurgicala la cord. A murit Costel Corduneanu Doliu in lumea interlopa din Romania! A decedat…

Un copil de 2 ani a murit dupa ce a cazut intr-un bazin de colectare a apei. Caz șocant la Arad!

07:06, 21.03.2024 - Parinții au fost cei care l-au scos pe micuț din bazin și au sunat de urgența la 112. La sosirea echipajului, copilul era in stare de inconștiența.Dupa mai multe manevre de resuscitare, minorul a fost declarat decedat. Polițiștii au deschis acum o ancheta pentru a stabili cum s-a produs tragedia. 

Premierul care vrea 4 zile de munca pentru parinții divorțați

10:05, 20.03.2024 - Premierul francez Gabriel Attal ia in calcul mai multe variante pentru a reuși sa ușureze viața parintilor divortati prin scurtarea timpului de munca, iar la sfarșitul lunii va prezenta mai multe opțiuni in acest sens.Acesta vrea introducerea unor saptamani „diferentiate” de patru zile de munca ale…

Prezența artistei Erika Isac la Balul Bobocilor, motiv de revolta in randul parinților. Au protestat pe pagina de Facebook a liceului: „Vi se pare normala?”

12:41, 12.03.2024 - Parinții elevilor de la un liceu din Oradea sunt revoltați, dupa ce pe lista celor care vor canta la Balul Bobocilor se afla și numele artistei Erika Isac. Oamenii sunt revoltați și spun ca nu iși doresc ca tanara sa fie prezenta la eveniment din cauza limbajului vulgar.


Ce parere ai despre aceasta stire?