Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Investigator ONU: Atacul cu dronă care l-a ucis pe generalul iranian Soleimani a încălcat legislaţia internaţională

Publicat:

Atacul american cu drona din luna ianuarie care l-a ucis pe generalul iranian si alte noua persoane a reprezentat o incalcare a legislatiei internationale, a afirmat luni un investigator pentru drepturile omului al , citat de Reuters.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vor sancționa SUA exporturile de petrol ale Iranului, dupa atacul impotriva Israelului? Ce spun analiștii

08:40, 17.04.2024 - Politicienii americani ar putea discuta saptamana aceasta o serie de proiecte de lege pentru a inaspri sanctiunile impotriva Iranului, insa parerile analiștilor sunt imparțite, relateaza Reuters.

Atacul iranian a fost respins prin coordonare „umar la umar” cu SUA, spune Israelul

18:05, 15.04.2024 - Respingerea de catre Israel a masivului raid iranian cu drone si rachete a fost in intregime coordonata cu Pentagonul, care are un ofiter de legatura american in camera de control a sistemului de aparare antiracheta Arrow, a declarat un inalt oficial israelian citat de Reuters.

Rusia vrea ancheta. Atacul cu drona de la o baza militara din Transnistria, provocare

15:30, 06.04.2024 - Rusia a calificat sambata drept o provocare atacul cu drona comis vineri asupra unei baze militare din Transnistria, regiune separatista prorusa din Republica Moldova, si a cerut o ancheta, informeaza Reuters.O drona kamikaze a lovit o statie radar a uneia dintre bazele sale militare, fara a provoca…

Rusia califica drept provocare atacul cu drona de la o baza militara din Transnistria

15:15, 06.04.2024 - Rusia a calificat sambata drept o provocare atacul cu drona comis vineri asupra unei baze militare din Transnistria, regiune separatista prorusa din Republica Moldova, si a cerut o ancheta, informeaza Reuters, citata de Agerpres.

Casa Alba: Statele Unite nu au „nimic de-a face” cu atacul asupra consulatului iranian din Damasc

00:40, 03.04.2024 - Statele Unite au asigurat marti ca nu au „nimic de-a face” cu atacul asupra consulatului iranian din Damasc atribuit Israelului, un atac fara precedent care starneste temeri privind o escaladare a tensiunilor in regiune in contextul razboiului din Fasia Gaza, transmite AFP.

Mircea Geoana incalca legislația internaționala

11:25, 05.03.2024 - Recentul scandal de la Biblioteca Naționala, ce are in centru pe Adrian Cioroianu și, indirect, pe Mircea Geoana, a reușit sa puna in lumina cateva aspecte deosebit de grave: romanii nu au nici cel mai mic respect pentru legi – inclusiv pentru cele internaționale.

Razboi in Ucraina, ziua 721. Un spital si un bloc din estul tarii, lovite de rachete

09:05, 14.02.2024 - Un spital și un bloc cu cinci etaje din estul Ucrainei au fost lovite de rachetele lansate de ruși. Atacul a avut loc pe parcursul nopții. Trei persoane au murit și cel puțin 13 au fost ranite, anunța ucrainenii, potrivit Reuters. Atacul s-a desfașurat in noaptea de marți spre miercuri și a vizat orașul…


Ce parere ai despre aceasta stire?