Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Invenţii la penitenciar. Noi metode de a introduce obiecte interzise în puşcărie (VIDEO)

Publicat:

Risca de dragul puscariasilor si, in speranta ca vor insela vigilenta supraveghetorilor, transmit lucruri interzise in penitenciare. Un colet destinat unui deținut in varsta de 31 de ani a picat testul oamenilor legii. Nu a trecut de verificarile de rigoare.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Parolele de tipul 'admin' sau '12345' interzise! Țara din Europa care introduce 'legi in premiera mondiala'

14:40, 30.04.2024 - Guvernul britanic a introdus noi reglementari care vizeaza creșterea securitații telefoanelor, interzicand parolele slabe precum „admin" sau „12345". Masura are ca scop protejarea consumatorilor de hackeri și atacurile cibernetice tot mai frecvente.

Barbatul care și-ar fi violat nepoata de 5 ani, trimis in judecata: Cați ani de pușcarie risca

09:15, 23.04.2024 - Procuratura Generala (PG) informeaza despre finalizarea urmaririi penale și transmiterea in instanța de judecata a cauzei penale de invinuire a barbatului in varsta de 65 de ani, care și-ar fi violat nepoata in varsta de 5 ani.

Un sucevean a batut o oaie și risca ani grei de pușcarie: Ce masuri au dispus polițiștii impotriva agresorului

06:05, 03.04.2024 - Politistii Biroului pentru Protectia Animalelor din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Suceava au dispus retinerea unui tanar acuzat ca ar fi agresat o oaie, au anuntat luni reprezentantii IPJ. Potrivit acestora, barbatul de 31 ani, din comuna Burla, este acuzat de savarsirea infractiunii…

Țigarile electronice, interzise in toate spațiile publice inchise. Ce risca cei care incalca noile reguli

20:30, 30.03.2024 - Fumatorii de țigari electronice nu mai au voie sa le foloseasca in interior. Va fi interzis fumatul in toate spațiile publice inchise, la munca, in mijloacele de transport in comun sau la locurile de joaca.

Mașinile și motocicletele care produc zgomot ar putea fi interzise in perioada de odihna. Ce amenzi risca șoferii

16:00, 27.02.2024 - Mașinile și motocicletele care produc zgomot ar putea fi interzise in perioada de odihna. Ce amenzi risca șoferii Mașinile și motocicletele care produc zgomot ar putea fi interzise in perioada de odihna. Ce amenzi risca șoferii Mașinile și motocicletele care ar putea deranja orele de odihna ar putea…


Ce parere ai despre aceasta stire?