Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Invenția care ți-ar putea transforma pielea într-un display

Publicat:

Cercetatorii japonezi au planuri mari pentru noua lor tehnologie. Ecranele prea mici ale unor dispozitive s-ar putea sa nu mai fie o problema in viitor. O echipa de cercetatori japonezi se pare ca a dezvoltat o tehnologie care permite unei persoane sa-și transforme pielea intr-un display. Este vorba, mai exact, despre un strat foarte subțire și foarte flexibil care poate fi aplicat pe piele pentru a da naștere a ceea ce japonezii au denumit ”electronic skin display”. Dupa cum scriu și cei de la CNET , aceasta tehnologie ar urma sa fie folosita, in stadiul inițial, doar in timpul antrenamentelor…

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pielea de pui este buna sau rea pentru sanatate?

11:30, 18.05.2024 - Pielea de pui este adesea apreciata de unii pentru ca este crocanta și gustoasa. Alții, dimpotriva, o inlatura, pentru ca, spun aceștia, nu-i deloc sanatoasa. Dar este cu adevarat buna pentru sanatate? Cercetatorii de la Universitatea de Sanatate Publica Harvard au analizat și spun ca pielea de pui…

Cercetatorii chinezi au reusit sa obtina starea cuantica Hall folosind fotoni

12:50, 10.05.2024 - Cercetatori de la Universitatea de Stiinte si Tehnologie din China (USTC) de la Hefei, provincia Anhui, au reusit sa obtina starea fractionala cuantica anormala Hall folosind fotoni, o borna ce a fost atinsa anterior doar folosindu-se electroni si in anumite conditii, conform unui studiu ce a fost publicat…

Un studiu genetic dezvaluie originile preistorice etiopiene ale cafelei Arabica

01:02, 24.04.2024 - Oamenii de stiinta au descifrat genomul cafelei arabica ajungand pana la originile acesteia, o incrucisare naturala intre alte doua specii de cafea, produsa in urma cu intre 610.000 si un milion de ani, in padurile din Etiopia. Conform constatarilor, aceasta specie de cafea este mai veche decat specia…

oamenii de știința dezvaluie ca sursele a zeci de substanțe chimice nu pot fi identificate

10:55, 16.03.2024 - Cercetatorii de la Universitatea din California, San Francisco, au elaborat o metoda inovatoare de screening pentru detectarea mai precisa a substanțelor chimice din organismul uman. Intr-un studiu recent, aceasta tehnica a identificat peste 100 de substanțe chimice, inclusiv 50 care nu fusesera niciodata…

Corpul uman ramane un mare mister: oamenii de știința dezvaluie ca sursele a zeci de substanțe chimice nu pot fi identificate

05:30, 16.03.2024 - Cercetatorii de la Universitatea din California, San Francisco, au elaborat o metoda inovatoare de screening pentru detectarea mai precisa a substanțelor chimice din organismul uman. Intr-un studiu recent, aceasta tehnica a identificat peste 100 de substanțe chimice, inclusiv 50 care nu fusesera niciodata…

Inventatorii romani au inregistrat la OSIM ”painea cu friptura”: ”Nu se vede carnea, dar se simte”

10:25, 13.03.2024 - Cercetatorii romani au brevetat la OSIM painea cu friptura, in care carnea nu se vede, dar se simte. Universitatea ”Dunarea de Jos” din Galați a obținut un brevet de invenție pentru o paine proteica, la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor.Specialiștii…

Painea cu gust de friptura, invenția unor profesori de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din Galați

08:35, 12.03.2024 - Universitatea „Dunarea de Jos” din Galați a primit brevet de invenție din partea OSIM pentru o inovație in domeniul alimentar: painea proteica. Aceasta inovație, dezvoltata de un grup de cadre didactice de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor, se bazeaza pe utilizarea unui concentrat proteic…

Experții HKUST au dezvoltat diagnosticarea Alzheimer

17:55, 21.02.2024 - O echipa de cercetare internaționala condusa de Universitatea de Știința și Tehnologie din Hong Kong (HKUST) a inregistrat o noua performanța in diagnosticarea și managementul bolii Alzheimer (AD). Echipa condusa de Nancy Ip, rector și profesor de știința vieții la HKUST, directorul Centrului pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?