Invață să faci scovergi după rețeta bunicii! Cum să procedezi ca să-ți iasă cât mai pufoase
Publicat:Cine nu-și amintește cu drag de scovergile bunicii? Gustul lor inconfundabil poți sa-l reproduci utilizand rețeta de mai jos. Ingrediente: 500 gr faina 7 gr drojdie uscata (sau 25 gr proaspata) 1 lingura zahar 2 linguri ulei 1 lingurita sare 300 ml apa calduta Mod de preparare: Mai intai pregatim aluatul. Amestecati drojdia uscata cu ...
Citeste articolul mai departe pe ampress.ro…
Sursa articol: ampress.ro
Stiri pe aceeasi tema
ce alege intre whiskey și șpriț/ VIDEO
10:55, 27.04.2024 - Fostul președinte al Romaniei, Traian Basescu, ne obișnuise cu stilul sau extrem de popular, dar și cu petrecerile la care participa, inclusiv in timpul mandatului prezidențial. In cadrul unei emisiuni la Prima News, fostul președinte a fost intrebat ce prefera intre whiskey și șpriț. Raspunsul lui…
Rețeta speciala de drob pentru Paște. Ce ingrediente trebuie sa folosești pentru un gust savuros
12:50, 11.04.2024 - Se apropie Paștele și deja pregatim lista cu preparatele pe care le vom pune pe masa in ziua cea mare. Nelipsit este, in fiecare an, drobul, care e chiar vedeta aceste sarbatori. Daca vrei sa iasa ca la carte și sa te bucuri de un gust savuros, iata o rețeta speciala, cu care nu vei […] The post Rețeta…
Rețete de weekend. Trufe de casa: dulcele cu care ii vei da gata pe toți. Sunt aromate și declicioase!
07:20, 07.04.2024 - Ingrediente:- 800 g ciocolata menaj fara zahar- 150 g unt- 2 linguri lapte rece- 200 g cacao neindulcita- 1 lingurița esența de vanilie- 150 g migdale macinate- 100 g indulcitor- 1 praf de sare Prajitura cu mere cuburi și crumble. Rețeta de post Mod de preparare:Dai prin razatoare jumatate din cantitatea…
Cele mai bune sarmale de post dupa rețeta lui Radu Anton Roman. Ingredientul magic care da tot gustul delicios, nici nu simți ca nu au carne
15:20, 28.03.2024 - Daca nu știi ce sa mai gatești in aceasta perioada, poți opta pentru sarmale. Sunt un preparat potrivit pentru Postul Mare, care nici nu necesita prea mult talent in bucatarie sau ingrediente scumpe. Daca vrei sa iasa ca la carte, urmeaza rețeta celebrului Radu Anton Roman. Care este ingredientul ce…
Rețeta de prajitura cu afine și capșuni. Cum trebuie sa procedezi, pas cu pas
23:20, 08.03.2024 - Daca iți este pofta de ceva dulce, dar nu știi ce sa mai faci, noi avem o soluție care ar putea fi potrivita pentru tine! Iți prezentam o rețeta simpla și delicioasa de prajitura cu afine și capșuni. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.
Mucenici moldovenești, rețeta renumitului gastronom Radu Anton Roman. Ingredientul secret pe care il folosea maestrul bucatar
10:16, 05.03.2024 - In credinta populara, 9 martie este ziua in care se deschid cerurile. Pentru pomenirea celor morti, in multe sate se obisnuieste sa se imparta mucenici.Regretatul gastronom Radu Anton Roman a publicat in cartea sa „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti” o rețeta a preparatului traditional.Cum se fac…
Dulceața de ceapa, rețeta cu care ii vei da pe toți gata. Secretul unei delicatese franțuzești fara egal
09:00, 27.02.2024 - Aceasta rețeta simpla și delicioasa va transforma ceapa obișnuita intr-un deliciu rafinat, perfect pentru a fi savurat alaturi de branzeturi, carne sau chiar pe o simpla felie de paine prajita, relateaza Știri Diaspora.Ingrediente- 1 kg de ceapa roșie sau ceapa galbena, curațata și taiata subțire- 500…
Rețeta de weekend. Negresa cu banane, prajitura pe care vei ajunge sa o iubești. Se prepara rapid și este extrem de gustoasa
07:35, 10.02.2024 - Ingrediente- 3 banane coapte, zdrobite- 125 ml unt topit- 1 cana (200 g) zahar- 2 oua- 1 lingurița extract de vanilie- 180 g de faina1/2 cana (50 g) cacao- 1 lingurița praf de copt- 1/2 lingurița bicarbonat de sodiu- 1/4 lingurița sare- 240 ml de lapteMod de pregatire- Incalziți cuptorul la 180°C și…