Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

INUNDAŢIILE din Galaţi: 350 de case au fost inundate, după o deversare controlată

Publicat:

Aproximativ 250 de persoane au fost evacuate dupa ce circa 350 de case din si , judetul Galati, au fost inundate, in noaptea de vineri spre sambata, dupa ce a fost facuta o deversare controlata a apelor acumulate intr-un iaz piscicol pentru a se evita inundarea mai multor sate, localnicii fiind evacuati inca din timpul zilei.

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Marturisirea șocanta a barbatului care l-a batut crunt cu biciul pe copilul de 10 de ani, din Galați. Cum și-a scuzat gestul: ”M-a gasit si nervos”

11:00, 16.05.2024 - Un copil a ajuns la un pas de moarte, dupa ce a fost batut crunt de un nașul și varul sau, dupa ce ar fi speriat un cal. L-au lovit fara mila cu un bici și i-au provocat rani foarte grave. Unul dintre cei care l-au batut a facut o marturisire șocanta, cu car a incercat sa iși motiveze gestul!

Cinci femei-mame, unite de dragostea pentru teatru. „Toate… intr-o ceasca de cafea!“ VIDEO

11:46, 13.05.2024 - „Toate… intr-o ceasca de cafea!” este un spectacol special de la Galați, in regia lui Eugen Fat, in care protagonistele sunt cinci mamici, care activeaza in viața reala in alte domenii.

Granturi IMM de 220.000-1,5 milioane EUR in județele Constanța, Galați, Braila, Buzau, Tulcea, Vrancea. Ghidul propus in programul Regio Sud-Est 2021-2027

18:31, 07.05.2024 - Microintreprinderile și firmele mici și mijlocii (IMM) vor putea obține granturi de cate 220.000-1,5 milioane EUR pe proiect, pentru investiții in cele 6 județe ale Regiunii Sud-Est, printr-un apel de proiecte finanțat din fonduri europene, publicat recent in consultare.

Romania devine principalul actor in reconstrucția post-razboi in Ucraina prin construcția noului Pod de Frontiera

08:31, 30.04.2024 - Guvernul roman ar urma sa aprobe in ședința de marți un acord cu Guvernul Ucrainei pentru construcția unui pod rutier de frontiera peste raul Tisa, la granița dintre cele doua state, in zona localitaților Sighetu Marmației – Bila Tserkva. Acest pod reprezinta un pas important in planul mai amplu de…

Mama din Galați care și-a omorat in bataie fetița de 9 ani a fost trimisa in judecata

18:45, 22.04.2024 - Femeia din Galati care si-a ucis in bataie fiica in varsta de 9 ani a fost trimisa in judecata de anchetatori pentru omor calificat. De asemenea, matusa fetitei si unchiul ei au fost trimisi in judecata pentru complicitate.

Inundațiile masive in Rusia. Mii de cladiri rezidențiale inundate

16:20, 08.04.2024 - Peste 10.000 de cladiri rezidențiale au fost inundate in regiunile rusești din Urali, Volga și vestul Siberiei, au anunțat luni autoritațile. Inundațiile, de o amploare care nu a mai fost vazuta de zeci de ani, au dus la mii de evacuari. Inundațiile, considerate de o amploare excepționala, au fost provocate…

Cumparari directe Constanta: Funding Plan Investment SRL, controlata de Bogdan-Dragos Marinescu, fost consilier la MIPE, va consulta Primaria Independenta (DOCUMENTE)

17:00, 23.02.2024 - Contractul "Consultanta in reabilitarea energetica a cladirilor publiceldquo; a fost atribuit de Primaria comunei Independenta societatii Funding Plan Investment SRL. Contractul a fost atribuit prin negociere directa si are o valoare de 261.000 lei. Funding Plan Investment SRL este detinuta de Bogdan…


Ce parere ai despre aceasta stire?