Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Inundații în mai multe județe din țară. În Alba, autoritățile a emis un mesaj RO-Alert

Publicat:

Meteorologii au anunțat vreme rea in toata țara. Pana marți sunt anunțate precipitații, polei și intensificari ale vantului. In prezent este in vigoare un cod galben de ploi și ninsori insemnate cantitativ. De asemenea, hidrologii au emis cod portocaliu și galben de inundații in partea de vest, nord și centru a țarii. Duminica a fost cod rosu pe raurile Bistra și Arieș, iar ISU Alba a emis un mesaj RO-Alert pentru localitațile vizate de revarsarea apelor. 

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

RO Alert in Cornu, dupa ce a fost semnalata prezența unui urs pe strada

22:11, 30.04.2024 - Un urs a fost vazut marți seara, 30 aprilie, in comuna Cornu, iar autoritațile au transmis un mesaj RO Alert, sfatuind populația sa nu se apropie, a transmis ISU Prahova.„A fost transmis mesaj RO-ALERT in comuna Cornu, sat Cornu de Jos, pentru avertizarea populatiei cu privire la prezența unui animal…

Pericol de inundații in mai multe județe din țara. Au fost emise avertizari cod portocaliu și galben de viituri

13:20, 23.04.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, marti, o avertizare Cod portocaliu de viituri, ce vizeaza pana miercuri dimineata rauri din patru judete, precum si un Cod galben de inundatii, valabil in 12 bazine hidrografice.

Atenționare meteo de VREME REA: Cod galben in Alba și alte județe din țara. Ploi abundente și vant puternic

09:55, 23.04.2024 - Atenționare meteo de VREME REA: Cod galben in Alba și alte județe din țara. Ploi abundente și vant puternic Atenționare meteo de VREME REA: Cod galben de ploi abundente. La munte, rafale de vant de 100 de kilometri pe ora. Administrația Naționala de Meteorologie a emis o avertizare meteo cod galben…

O turista a fost atacata de un urs in apropiere de barajul Vidraru. A fost emis mesaj RO-Alert

15:30, 22.04.2024 - O femeie de 72 de ani, aflata ca turist in Romania, a fost atacata de un urs, luni, in timp ce se afla in zona barajului Vidraru din judetul Arges. Autoritatile au emis mesaj RO-Alert prin care avertizeaza populatia din zona asupra pericolului.

Avertisment ANM de ultim moment! Cod galben de vreme rea in mai multe județe din Romania

11:36, 18.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un avertisment de ultim moment pentru romani! Meteorologii au emis un cod galben de vreme rea in mai multe județe din țara noastra. Iata cum va fi vremea in perioada urmatoare, dar și ce temperaturi sunt așteptate sa fie inregistrate de termometre!

Un urs a fost vazut in apropiere de București. A fost trimis mesaj RO-Alert

12:15, 13.04.2024 - Autoritatile au transmis, sambata, un mesaj RO-Alert dupa ce a fost semnalata prezenta unui urs la Ciolpani, in zona fiind directioate mai multe echipaje de interventie. Jandarmii au constatat ca este vorba despre un pui care nu a atacat gospodarii.

Alerta meteo imediata. Cod galben de ceata in 8 judete. Lista localitaților afectate

07:21, 09.03.2024 - Meteorologii au emis sambata avertizari Cod galben de ceața densa ce afecteaza localitați din 8 județe, in orele urmatoare. Nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrazi cu circulația oprita.

Cod galben de ceața pentru Arad și alte 24 de județe

08:30, 22.02.2024 - Meteorologii de la Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) au emis joi avertizari Cod galben de ceața densa ce afecteaza Capitala și localitați din 25 de județe, in... The post Cod galben de ceața pentru Arad și alte 24 de județe appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?