Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Inundaţii catastrofale în SUA. Cinci oameni s-au înecat, iar peste două mii au avut nevoie de ajutorul salvatorilor

Publicat:

a provocat inundatii devastatoare in statul american Texas. Cel putin cinci oameni s-au inecat, iar peste doua mii au avut nevoie de ajutorul salvatorilor, pentru a fi evacuati din calea puhoaielor.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Un tanar de 23 de ani a pierit inecat in lacul Snagov. Cadavrul a fost scos la suprafața cu ajutorul scafandrilor

20:50, 16.06.2024 - Tragedie pe lacul Snagov, acolo unde un tanar in varsta de 23 de ani a murit, duminica, 16 iunie 2024. Tanarul a vrut, cel mai probabil sa se racoreasca, dar nu a mai reușit sa iasa la suprafața.

Inundații catastrofale: un tren a deraiat și un pompier s-a inecat in drum spre o misiune de salvare

09:56, 03.06.2024 - Un InterCity cu 185 de pasageri a deraiat, la Schwabisch Gmund, landul Baden-Wurttemberg, din cauza unei alunecari de teren provocate de furtuna și ploile abundente. Intr-un alt incident, un pompier, 43 de ani, a murit la Pfaffenhofen an der Ilm, landul Bavaria, in drum spre o intervenție, dupa ce a…

Tornadele au devastat statul Texas din SUA. Sute de mii de oameni au ramas fara energie electrica

00:35, 29.05.2024 - Rafalele de vant au atins puterea uraganului, iar in unele zone au fost insotite de grindina de marimea unei mingi de golf, conform actualitate.org. Vremea extrema de marti urmeaza furtunilor din weekend care au ucis cel putin 24 de persoane in cinci state, inclusiv Texas, potrivit BBC. Marti, in mai…

Tornadele au facut prapad in Texas. Sute de mii de oameni nu au energie electrica

21:45, 28.05.2024 - Sute de mii de oameni din Texas au ramas fara curent electric, din cauza furtunilor puternice care au lovit regiunea de nord-est a statului american. Zilele trecute, alte furtuni au provocat mai multe decese și pagube importante.

Imagini apocaliptice: inundații catastrofale - peste 30 de morti si 60 de disparuti - dupa ce barajul unei hidrocentrale a cedat

13:20, 03.05.2024 - Barajul unei hidrocentrale din sudul Braziliei a cedat in urma zilelor de ploi abundente, care au declanșat inundații masive. Tragedia a provocat moartea a peste 30 de persoane, iar alte 60 sunt date disparute in statul Rio Grande do Sul, conform informațiilor furnizate de BBC, titreaza News.ro.

Kremlinul, avertisment dur dupa ajutorul trimis Ucrainei de SUA: 'Va omori si mai multi oameni'

22:20, 20.04.2024 - Ajutorul american de aproape 61 de miliarde de dolari aprobat sambata de Camera Reprezentantilor din SUA "va omori si mai multi ucraineni din cauza regimului de la Kiev", a denuntat Kremlinul dupa vot, relateaza AFP.

Urmeaza gripa aviara la oameni? Cum stau lucrurile cu urmatoarea amenințare infecțioasa pentru oameni

07:05, 07.04.2024 - Focarele de gripa aviara in randul vacilor de lapte din mai multe state și cel puțin o infecție la un lucrator agricol din Texas au starnit temeri ca acest virus ar putea fi urmatoarea amenințare infecțioasa pentru oameni, informeaza New York Times.

FOTO&BIDEO: Pompierii botoșaneni au sarit in ajutorul lui Alex, polițistul ranit grav in timpul misiunii

10:25, 04.04.2024 - FOTO&BIDEO: Pompierii botoșaneni au sarit in ajutorul lui Alex, polițistul ranit grav in timpul misiunii Uneori propria viața sta in mainile celor din jur sau intr-o picatura de sange pe care aceștia o pot dona pentru tine. Oameni pe care nu ii cunoști, dar care vor sa ajute fara sa aștepte nimic in…


Ce parere ai despre aceasta stire?