Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Întrebarea care a înnebunit internetul. Care dintre femei este cea mai tânără? - FOTO

Publicat:

Daca este sa le privim de la spate, cele patru femei din imaginea de mai sus nu par sa aiba mai mult de 30 de ani. Adevarul este însa altul.

Cele patru femei cu vârste cuprinse între 45 si 54 de ani au dovedit ca timpul poate fi pacalit. (De la stânga) 54 de ani, (51 de ani), (45 de ani) si (48 de ani), scrie Descopera.ro.

De-a lungul timpului, femeile au dorit sa aiba o înfatisare cât mai tânara, iar parul a fost principalul factor care a reusit sa le ascunda vârsta reala.

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Lavinia Pirva spune adevarul, dupa ce s-a speculat ca divorțeaza de Ștefan Banica: „Nimeni nu deține pe nimeni”. A renunțat la verigheta

12:00, 13.05.2024 - Lavinia Pirva și Ștefan Banica jr s-au casatorit in anul 2017, iar la inceput au fost foarte discreți cu relația lor. La un moment dat s-a speculat ca cei doi divorțeaza, insa artista lamurește acum toate zvonurile aparute.De peste un deceniu, Lavinia Pirva și Ștefan Banica jr traiesc o frumoasa poveste…

Criterii de baza de care sa ții cont atunci cand cumperi un pat – descopera avantajele paturilor tapițate

09:26, 25.04.2024 -   Cand vine vorba de alegerea mobilei pentru dormitor, patul reprezinta cea mai importanta parte deoarece influențeaza nivelul de odihna de care te bucuri in fiecare noapte. Drept urmare, ai putea crede ca este necesar sa faci o alegere care corespunde doar nevoilor tale practice și sa lași factorul…

Campul din Muntenia care a innebunit internetul. Plin cu lalele de toate culorile FOTO VIDEO

15:30, 10.04.2024 - Un camp cat vezi cu ochii, din satul Patroaia Deal, comuna Crangurile, județul Dambovița, a devenit multicolor. Doi tineri, soț și soție, au adus lalele din Olanda, pe care le-au plantat pe o suprafața de 30.000 de mp.

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 10 din sezonul 3. Ilinca Goia: „E trist, dar e adevarat, a trebuit sa spun adevarul!”

23:05, 21.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Armata obligatorie sau voluntariat? Raspunsul unui reputat general roman la intrebarea care da frisoane

22:05, 07.03.2024 - Generalul (r) Virgil Balaceanu, președinte al Asociației Ofițerilor in Rezerva din Romania, explica, intr-un interviu pentru „Adevarul”, de ce nu este cazul sa revenim din nou la armata obligatorie. Pentru a nu fi nevoiți sa ne intoarcem in trecut, va fi insa nevoie ca Romania sa atraga voluntari.

Bomba lui Macron. Cat de real este riscul unui razboi NATO-Rusia

06:20, 29.02.2024 - Intrebarea este pe buzele tuturor, dupa ultimele declarații ale președintelui francez Emmanuel Macron. De ce a ieșit președintele Franței la rampa cu asemenea amenințari și ce ascund acestea, explica, pentru „Adevarul“, mai mulți experți in securitate.

Cine este noua amanta a lui Vladimir Putin. Blonda a innebunit internetul

15:30, 20.02.2024 - Vladimir Putin surprinde din nou. In vreme de razboi, liderului rus i s-ar fi aprins calcaiele dupa o femeie cu 32 de ani mai tanara decat el. Cine este blonda care a innebunit internetul și cu ce se ocupa, de fapt, presupusa amanta. Cine ar fi iubita lui Putin Președintele Rusiei, Vladimir Putin, mereu…

Horoscop pentru luni, 19 februarie 2024. Accentul zilei cade pe relatiile sentimentale pentru una dintre zodii

08:25, 19.02.2024 - BerbecChiar daca este inceptul saptamanii, astazi esti decis sa te ocupi mai mult de activitatile gospodaresti. Este o zi foarte buna pentru a rezolva tot ce tine de spatiul locativ sau de relatiile familiale. Adevarul este ca nu ai prea multe de facut in acest segment de viata si activitate. S ar putea…


Ce parere ai despre aceasta stire?