Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Interviu! Paula Chirilă, prezentatoarea emisiunii "Mireasă pentru fiul meu", mai sinceră ca niciodată: "M-a cerut de soţie pe munte la 2.000 de metri. A fost ca în filme"

Publicat:

, ca orice actor, este ca o carte de povesti. Povesti de pe scena si din culisele ei, dar si povesti de viata. Paula nu crede in coincidente, iar faptul ca si-a dat seama care este menirea ei pe acest pamant se datoreaza cuiva de acolo de Sus care i-a trimis niste semne, iar ea a stiut sa le interpreteze. 

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Operațiune contra cronometru de salvare a unui copil cazut intr-o fantana de 19 metri VIDEO

16:25, 20.05.2024 - Un copil a cazut, luni, intr-o fantana cu o adancime de 19 metri, in localitatea Mireasa din județul Constanța. Salvatorii au reușit extragerea lui din fantana. Copilul este conștient și, cooperant.

Mireasa – Capriciile Iubirii. Tachinari intre Iuliana și Vlad: „Din pacate...”. Cei doi s-au ținut de mana in timpul emisiunii, deși s-au certat / VIDEO

20:30, 01.05.2024 - Ediția din data de 1 mai 2024 a emisiunii Mireasa - Capriciile Iubirii de la Antena Stars a adus tensiuni in casa. Au fost tachinari intre Iuliana și Vlad! Cei doi s-au ținut de mana in timpul emisiunii, deși s-au certat! Iata de la ce au pornit discuțiile dintre cei doi concurenți de la Mireasa!

Te cunosc de undeva, 13 aprilie 2024. Pe cine au jucat caștigatorii celei de-a noua ediții a emisiunii

07:30, 14.04.2024 - Romica Țociu și Paula Chirila au fost caștigatorii ediției din 13 aprilie 2024. Cei doi concurenți au obținut cel mai mare punctaj in gala cu numarul noua a sezoului cu numarul 20 Te cunosc de undeva.

Serie de filme online, in aprilie, la Institutul Cervantes: „Povești de rezistența. In cautarea unui loc in lume”

20:15, 04.04.2024 - Luna aprilie vine cu o noua serie de filme online in programul Institutului Cervantes. De data aceasta, este vorba despre o serie de patru filme documentare reunite sub motto-ul „Povești de rezistența. In cautarea unui loc in lume” – patru producții cinem

Madi de la Mireasa, sezonul 8, se lanseaza in afaceri. Ce planuri are fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1: „M-am gandit” / FOTO

19:26, 17.03.2024 - Madi de la Mireasa, sezonul 8, a luat o decizie care i-a bucurat pe fani! Dupa desparțirea de Sergiu, tanara a decis sa iși puna viața in ordine, astfel ca are in plan sa se lanseze in afaceri. Iata despre ce este vorba!

Simona Gherghe, imagine emoționanta cu mama ei, de 8 Martie! Cum arata prezentatoarea TV in copilarie: „Sufletul și inima” / FOTO

17:25, 08.03.2024 - Cu ocazia zilei de 8 Martie o mulțime de vedete din showbiz-ul de la noi au transmis fel de fel de urari emoționante pentru cele mai importante femei din viața lor. Așa a facut și Simona Gherghe. Iata postarea facuta de prezentatoarea TV de la Mireasa!

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Romica Țociu și Paula Chirila, show pe scena emisiunii. Cei doi s-au transformat in Jerry Lee Lewis / VIDEO

23:00, 24.02.2024 - Cea de-a doua ediție de la Te cunosc de undeva! a adus o noua provocare pentru Romica Țociu și Paula Chirila. Cei doi au fost nevoiți sa intre in pielea lui Jerry Lee Lewis. De la coregrafie pana la textul piesei, concurenții au avut ceva probleme la repetiții, dar nu și pe scena.


Ce parere ai despre aceasta stire?