Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Întâlnire istorică între Papă și patriarhul Rusiei! Este pentru prima dată de la Marea Schismă din 1054!

Publicat:

O intalnire istorica are loc astazi in capitala Cubei. Pentru prima data de la intre crestinii ortodocsi si cei catolici, din 1054, un Papa se va intalni cu patriarhul Rusiei.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un submarin al marinei americane, trimis in apele Cubei, la doar o zi dupa ce flota rusa a trecut prin Marea Caraibelor

13:00, 16.06.2024 - Un submarin al Marinei SUA a fost observat in Guantanamo Bay, Cuba, in ceea ce s-a vrut a fi o demonstrație de forța, la adresa Rusiei. Cu doar 24 de ore in urma, o flota de nave de razboi rusești a efectuat mai multe exerciții militare planificate in Marea Caraibelor.

Impacare "istorica" intre Jador și Bogdan Mocanu?! Intalnire de gradul 0, intre cei doi artiști: "A durat in jur de o ora"

22:56, 22.05.2024 - S-a scris mult despre relația de prietenie dintre Jador și Bogdan Mocanu, dar și mai mult s-a comentat "desparțirea" dintre cei doi. Și-au aruncat, de multe ori subtil, vorbe unul altuia, insa acum, pare ca au revenit la sentimente mai bune.

Marcel Ciolacu, intalnire istorica in Turcia. Discuții cruciale la nivel inalt, relatate de Ana Maria Pacuraru. VIDEO

18:11, 21.05.2024 - Cu mai multe detalii vine trimisul special Realitatea PLUS la Ankara, Ana Maria Pacuraru.  Sebastian Burduja il critica pe Dan Vilceanu, dupa bataia din Parlament: „Ma bucur ca nu mai este in PNL; A avut un comportament nedemn”

Medvedev: “Nu trebuie sa existe loc pentru sancțiuni ilegale”

21:16, 08.05.2024 - Medvedev, vicepreședinte al Consiliului de Securitate al Rusiei, a postat pe platforma X, fosta Twitter, un mesaj prin care a vorbit despre sancțiunile ilegale și dictatura. “Intensificam colaborarea și menținem un dialog politic de incredere cu statele partenere. Intalnirile cu președinții Cubei și…

Un sfert de veac de la istorica vizita a Papei Ioan Paul al II-lea la București. „Romania, Gradina Maicii Domnului”

16:25, 07.05.2024 - In urma cu 25 de ani, pe 7 mai, Papa Ioan Paul al II-lea incepea o vizita fara precedent in Romania, prima a unui Suveran Pontif intr-o țara majoritar-ortodoxa de la Marea Schisma din 1054. Dupa acea vizita, numeroși preoți catolici și ortodocși au militat pentru apropierea dintre cele doua biserici

NATO face o mișcare istorica și baga frica in Rusia: Scot la inaintare 'perla' Franței pentru prima data in istorie sub control al Alianței Nord-Atlantice

03:31, 12.04.2024 - Portavionul Charles-de-Gaulle, perla Flotei franceze, urmeaza sa treaca - pentru prima oara - sub controlul operational al NATO, intr-o misiune de 15 zile la Marea Mediterana, un simbol al angajamentului consolidat al Parisului fata de Alianta Nord-Atlantica impotriva Rusiei, relateaza AFP.

Guvernatorul regiunii ruse Murmansk a fost injunghiat dupa o intalnire cu cetațenii. Atacatorul a fost reținut

08:21, 05.04.2024 - Atacul a avut loc joi seara, dupa o intalnire pe care guvernatorul Andrei Cibis o avusese cu locuitorii orașului Apatiti, din regiunea Murmansk, pe care o conduce, relateaza News.ro, care citeaza agențiile de presa din Rusia.Un barbat, a carui indentitate nu a fost dezvaluita, l-a injunghiat pe oficial…


Ce parere ai despre aceasta stire?