Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Însărcinată, Simona Gherghe a avut parte de O SURPRIZĂ INEDITĂ din partea iubitului ei: "Îmi aminteşte de..."

Publicat:

traieste una dintre cele mai frumoase perioade din viata sa. E iubita de omul pe care-l iubeste si peste cinci luni va deveni mamica. e tare atent si grijuliu cu ea. În plus, nu uita niciodata sa o faca sa zâmbeasca. Asa a facut si azi când a surprins-o pe prezentatoare într-un mare stil.

Dupa ce si-a revenit din uimire când a vazut superbul buchet de liliac alb, i-a facut o poza cu care s-a mândrit pe o retea de socializare.

"Liliac in miez de iarna :) imi aminteste de «Accidentul»…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

A fost gasita moarta tanara insarcinata, care fusese data disparuta! Ce mesaj i-a trimis iubitului ei inainte de tragedie / FOTO

14:30, 21.04.2024 - o tanara insarcinata, disparuta de o saptamana, a fost gasita fara viața intr-o fașie forestiera. Ana-Maria, in varsta de 19 ani și aflata in șase luni de sarcina, și-a parasit locuința pe data de 12 aprilie, dar nu s-a mai intors acasa. Ce mesaj i-a trimis iubitului ei inainte de tragedie.

S-a prefacut insarcinata de 17 ori pentru a lua bani de la stat. Ce suma a putut sa stranga și ce pedeapsa a primit

14:10, 28.03.2024 - Femeia a falsificat un numar impresionant de 17 sarcini și a reușit sa pacaleasca autoritațile pentru o perioada de 24 de ani. Iata ce pedeaspa a primit dupa ce a fost prinsa de polițiști.

Ianis Hagi, surpriza inedita pentru sora lui, Kira, cu ocazia aniversarii. Cadoul facut de „Prinț”, imediat dupa partida amicala cu Columbia: „Ma face mandru”

13:51, 27.03.2024 - Ianis Hagi i-a facut o surpriza inedita surorii sale, Kira Hagi, cu ocazia aniversarii. Imediat dupa partida amicala cu Columbia, "Prințul a ținut sa ii adreseze cateva cuvinte speciale surorii sale mai mici. Iata ce declarații a facut Ianis Hagi, in urma cu o seara!

Surpriza! Decizia luata de Aryna Sabalenka dupa moartea iubitului ei

17:05, 20.03.2024 - Aryna Sabalenka intenționeaza sa joace la Miami Open dupa moartea iubitului ei, fostul jucator de hochei pe gheața Konstantin Koltsov. Koltsov, care a reprezentat Belarusul la Jocurile Olimpice de iarna din 2002 și 2010, a murit la varsta de 42 de ani, conform BBC.Turneul de tenis WTA 1.000…

(video) Femeia care și-a pierdut soțul, fiica insarcinata și 2 nepoți in accidentul de la Orhei cere dreptate: „Șoferul cu Lexus-ul nici nu a fost interogat”

13:05, 05.03.2024 - Durere de nedescris in familia persoanelor decedate in cumplitul accident produs in vara anului 2023, la Orhei. Mama tinerei insarcinate, care a decedat in urma impactului, alaturi de fiul mai mare și tatal ei, a marturisit, intr-un interviu cu Adrian Prodan, ca nu e zi sa nu-i planga pe cei dragi,…


Ce parere ai despre aceasta stire?