Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ingredientul secret pentru savarine ca la cofetărie. Ce trebuie să adaugi în compoziția rețetei

Publicat:

Savarinele sunt unele dintre cele mai adorate prajituri din toata lumea. Foarte mulți sunt cei care opteaza pentru cumpararea acestei prajituri direct din cofetarie. Insa, acestea pot fi preparate și acasa, insa puțini știu cat de ușor este sa le prepare acasa. Bucatarii profesioniști au dezvaluit rețeta secreta dar și modul in care putem obține un aluat pufos.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rama pentru Copt și Prajituri prezinta o rețeta-inspirație pentru masa de Paște, un cozonac care va completa perfect masa de sarbatori.

12:45, 23.04.2024 - COZONAC TRUNCHI DE CON Timp de pregatire: 45 minuteINGREDIENTEPentru aluat:300 gr margarina Rama pentru Copt și Prajituri300 gr de zahar tos2 plicuri de zahar vanilat5 oua1 lingurita de praf de copt300 gr de faina fina200 gr mix de fructe uscate, nuca și ciocolataPentru decor:100 gr de ciocolata de…

Ce sa adaugi la final in mancarea de urzici. Ingredientul care o face fina și gustoasa, va ieși ca la bunica acasa

20:40, 24.03.2024 - Daca vrei sa o transformi intr-un deliciu ce iți va incanta familia și musafirii, trebuie doar sa adaugi un ingredient, la final, in mancarea de urzici. Acesta o face fina și gustoasa, exact ca la bunica acasa. Un alt vestitor al primaverii Nu doar ghioceii sunt vestitorii primaverii! Pe tarabele piețelor…

Cum faci ciorba de burta ca la restaurant. Ingredientul folosit de bucatarii romani, secretul care da tot gustul

18:05, 16.03.2024 - Ciorba de burta este unul dintre cele mai gustoase preparate, dar nu orice gospodina știe sa il pregateasca exact ca la carte. Iata cea mai tare rețeta și cele mai bune trucuri, ce te vor ajuta sa faci o ciorba ca la restaurant. Ingredientul folosit de bucatarii romani, ce da un gust special. Ce oase…

Ingredientul pe care trebuie neaparat sa il adaugi in compoziția pentru blatul prajiturii. Il face pufos și ușor de manevrat

23:16, 03.03.2024 - Toata lumea iși dorește un blat pufos și cu care se lucreaza ușor, in momentul in care gatește o prajitura. Iata ce ingredient trebuie sa adaugi ca sa iasa exact așa cum vrei, fara sa se rupa. Multe gospodine apeleaza la aceste trucuri, care nu dau greș niciodata.

Ingredientul pe care trebuie sa il adaugi in compoziția minciunelelor. Secretul folosit de gospodine pentru un gust aparte

18:36, 27.02.2024 - Nu exista persoana care sa nu cunoasca rețeta delicioaselor minciunele cu care bunicii ne-au facut copilaria mai frumoasa. Acest desert are o compoziție similara cu cea a gogoșilor, iar gustul te duce direct cu gandul la copilarie. Iata care este ingredientul pe care trebuie sa il adaugi in compoziția…

Ingredientul secret pe care trebuie sa il adaugi neaparat in pilaful de orez. Ii schimba complet gustul

15:40, 18.02.2024 - Pilaful de orez este unul dintre cele mai consumate preparate. Se gatește repede, are puține calorii și poate fi servit in mai multe combinații. Daca vrei sa gatești un pilaf de orez cu un gust la fel ca cel gatit de bucatarii profesioniști, trebuie sa adaugi un ingredient secret.

Ingredientul pe care este bine sa il adaugi in compozitia de chec. Secretul gospodinelor pentru un gust deosebit al desertului

09:00, 14.02.2024 - Checul este unul dintre cele mai delicioase deserturi pe care aproape toate gospodinele știu sa il prepare. Gatit intr-o varietate de feluri, acest deșert rapid poate deveni un rasfaț chiar și pentru cele mai pretențioase persoane. Iata care este ingredientul secret pe care este bine sa il adaugi in…

Ingredientul secret care se pune in ciorba de potroace. Ii da un gust senzațional

17:25, 07.02.2024 - Ciorba de potroace este foarte delicioasa și un preparat preferat de romani. In funcție de regiune, rețeta ce ciorba de potroace poate fi diferita, insa un ingredient nu lipsește niciodata. Aflați in randurile urmatoare care este acesta. Ce trebuie sa pui in ciorba de potroace pentru un gust senzațional…


Ce parere ai despre aceasta stire?